Weekmenu 161 makkelijke recepten

Hebben jullie de weersvoorspellingen gezien voor aankomende week? Ik heb een tropenrooster voor mezelf gemaakt vanwege de verwachte temperaturen tussen de 27 en 32 graden. In het nieuwe weekmenu heb ik vanzelfsprekend rekening gehouden met de warmte. We gaan niet te lang in de keuken staan of nog beter we koken buiten. Houd de blog in de gaten, want komende week heb ik een tof cadeau voor jullie en dit past perfect bij het mooie weer!

Haal de skottelbraai maar tevoorschijn, want een pastasaus met balletjes bereiden we op de skottel. De barbecue steken we logischerwijs ook aan. Ik heb een verrukkelijk recept met kip voor je. Voor vrijdag staat een broodje hamburger op het weekmenu. Een pastasalade is onmisbaar tijdens warm weer en lust iedereen. Daarnaast eten we nog een laatste keer asperges. We schuiven alle ingrediënten voor deze makkelijke maaltijd de oven in.

Deze week sluit ik met een goed gevoel af. Het E-book is bijna klaar. Het versturen zal ik op een andere manier doen en dat kost meer tijd om het achter de schermen werkend te krijgen. Verder heb ik donderdag een kookdag gehad en ook ben ik druk met een online training. Tevens heb ik een content planning gemaakt tot en met eind augustus! Er komen zoveel lekkere zomerse recepten aan en dit staat nu ook allemaal op de foto. Heel fijn!

Nu begrijpen jullie vast waarom er even minder blogs online zijn gekomen. Maar ik maak het goed de komende weken en daarbij maak ik jullie vast blij met het nieuwe E-book. Geniet van het weekend!

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu makkelijke recepten voor het avondeten

Weekmenu 161 makkelijke recepten

Maandag: witlofsalade met pasta

Een pasta salade is de ideale maaltijd voor een warme zomerse dag. Kook eventueel de pasta op zondag en maak alvast de dressing. Zo kun je maandagavond in 10 minuten deze salade in de tuin serveren.

Witlofsalade met pasta is een goed vullende maaltijdsalade met rauwe witlof, wortel, kaas, rozijnen en appel met een frisse yoghurt dressing.

Dinsdag: asperges met zalm en krieltjes uit de oven

Het aspergeseizoen is bijna voorbij, dus laten we deze week nog snel een keer genieten van het groene goud in dit geval. Een voordeel van de groene asperge is dat je deze niet hoeft de schillen. Kook de krieltjes kort en schuif vervolgens alle ingrediënten de oven in.

Groene asperges met zalm uit de oven

Woensdag: spaghetti met balletjes (uit de skottelbraai)

Wie van jullie heeft er ook een schottelbraai? De pastasaus met balletjes gemaakt van verse worst, kun je lekker in de tuin klaarmaken. Vergeet alleen niet om binnen nog even de spaghetti te koken…

Spaghetti met verse worst

Donderdag: Italiaanse kip spiesjes (kids favoriet)

Zin in een lekker barbecue recept? Maak deze verrukkelijke Italiaanse kip spiesjes met gegrilde groente en marineer het vlees met zelfgemaakte pesto. Het hele gezin smult hiervan.

Italiaanse kip spiesjes

Vrijdag: 8 x burger recepten

Op vrijdag is het fast food met zelfgemaakte burgers van de barbecue. Maak een keuze uit dit lijstje en steek het gas of de kolen aan en geniet van een mooie avond buiten.

Caprese hamburgers met pesto mayonaise

Zaterdag: kaas uien broodjes

Deze kaas uien havermoutbroodjes heb ik zelf al veel te lang niet meer gemaakt. Binnenkort maar weer eens maken voor de lunch.

kaas uien havermoutbroodjes

Zondag: ei in een broodje

In het vorige weekmenu ben ik compleet vergeten dat het zondag 21 juni en dus Vaderdag is. Dus mocht je nog een lekker receptje voor morgen zoeken, dan zou ik dit heerlijke broodje maken, favoriet bij de heren!

ei in een broodje

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu 161 makkelijke recepten geschikt voor het hele gezin. Gebruik de planner als inspiratie voor het avondeten met deze week zomerse recepten: Italiaanse kip spiespjes, hamburger recepten, pastasalade en een pastasaus met balletjes. #inspiratie #weekmenu #avondetenade met garnalen.#inspirati

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.