Weekmenu 36 makkelijke recepten

De vakantie is nu echt voorbij. Tijd om in het gareel te komen en daar hoort een maaltijdplanning bij. Vanaf nu staat het weekmenu weer elke zaterdag voor jullie klaar. Hebben jullie trouwens nog verzoekjes? Laat een reactie achter onder deze blog.

Zoals altijd kunnen jullie op maandag een vegetarisch gerecht verwachten. Een pasta en een oosters gerecht mag niet ontbreken. Op vrijdag staat er een makkelijke hap klaar. In het weekend wordt er gevarieerd van een ontbijt, lunch tot een bakrecept. Het weekmenu van deze week bevalt vast met de pasta carbonara, sushitaart en een Italiaanse bonensalade.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu makkelijke recepten voor het avondeten

Weekmenu #36 makkelijke recepten

Maandag: gado gado

Een goed begin van de week met lekker veel groente, eitje en natuurlijk pindasaus om de gado gado compleet te maken.

Gado Gado uit Reishonger

Dinsdag: spinazie stamppot met gerookte kip

Langzaam wordt het weer tijd voor stamppot. Deze variant is nog lekker zomers met gerookte kip, spinazie, olijfjes en pesto.

Spinazie stamppot met gerookte kip en rode pesto. Deze zomerse stamppot heeft een Italiaanse twist.

Woensdag: pasta carbonara

Deze pasta carbona heb ik op de camping gemaakt. Inmiddels heeft deze thuis al vaak op het programma gestaan. Voor mezelf voeg ik er vaak nog courgette aan toe voor meer groente.

pasta carbonara voor op de camping

Donderdag: wortel noedels met shiitake

Beaufood heeft deze wortel noedels voor ons gemaakt. De saus heeft een Aziatische touch en serveer er noten bij voor een crunchy touch.

Wortel noedels met shiitake

Vrijdag: sushi taart

Heeft dit recept nog uitleg nodig? Echt 10x sneller klaar dan normale sushi. Het feit dat het mij lukt, zegt genoeg.

Sushi taart. Het ziet er spectaculair uit en is makkelijk om te maken.

Zaterdag: Italiaanse bonensalade

Hmm, waan je nog even in vakantiesferen met deze Italiaanse bonensalade en tonijn. De ingrediënten heb ik standaard in huis. Het gerecht staat binnen 5 minuten op tafel.

Italiaanse bonensalade met tonijn

Zondag: havermouttaart met bosperzik

Zondag is bakdag. En dit havermouttaartje met bosperzik is een geweldige start van de dag of lunch of gewoon omdat je er zin in hebt.

havermouttaart met bosperzik

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.