• Skip to secondary menu
  • Spring naar de inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar

Lekker eten met Linda

Makkelijk, bewust en vooral lekker eten.

  • HOME
  • RECEPTEN
    • WEEKMENU
    • ONTBIJT
    • LUNCH
    • SNACK
      • SINTERKLAAS RECEPTEN
    • DRANKJES EN SMOOTHIES
    • DINER
    • VEGETARISCH
    • DESSERT
  • E-BOOK
  • INSPIRATIE
    • ALGEMENE TIPS
    • OP BEZOEK BIJ
    • WINACTIE
    • REVIEW
    • SPORT
      • BIKINI BODY GUIDE
      • FOOD EN MOVING EXPERIENCE
  • CONTACT
    • OVER MIJ
    • PERSOONLIJK
    • ADVERTEREN
    • PRIVACYVERKLARING
  • ZOEKEN

Weekmenu 132 – makkelijke recepten

Weekmenu 132 met makkelijke recepten geschikt voor het hele gezin met deze week dahl, geroosterde bloemkool, zelf zuurvlees maken en een Mexicaanse taart. Gebruik het weekmenu als eetplanner voor het avondeten en verspil geen voedsel. #weekmenu #avondeten

november 16, 2019 door Linda Reageer

De week is voorbij gevlogen. Op dit moment zit ik vol met mijn hoofd bij Sinterklaas en kerst recepten. Volgende week heb ik de kerst kookdag. Voor het eerst sinds jaren zal ik zelf met kerst koken. Manlief loopt over van ideeën en wil het liefst 86 verschillende hapjes op tafel zetten. Terwijl ik het juist simpel en lekker wil houden en niet dagen aan het voorbereiden wil zijn. We zijn er nog niet helemaal uit, zoals je ziet.

In het weekmenu blijven we voorlopig nog lekker “normaal” eten. Het recept voor zelf zuurvlees maken kan ik je echt aanraden net als de hartige Mexicaanse taart op vrijdag.

Ben je trouwens al ingeschreven op de nieuwsbrief? Vanaf deze week zal ik speciaal voor mijn nieuwsbrief lezers elke week een nieuwe winactie online zetten. Schrijf je dus in en zo mis je ook nog eens geen enkel recept meer.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 132 makkelijke recepten

Maandag: vegetarische dahl zelf maken

Wie is er ook dol op de Indiase keuken? Ik kan zo genieten van de verschillende kruiden die in de Indiase keuken gebruikt worden. Zo ook in deze dahl. Het gerecht is vegetarisch en vegan.

Vegetarische dahl zelf maken

Dinsdag: zelf zuurvlees maken

Na een vleesloze dag, vandaag een lekker stoofgerecht voor je. Tijdens een perstrip in Maastricht at ik voor het eerst zuurvlees en ik was direct verkocht. Thuis ben ik vervolgens lekker aan de slag gegaan en daar is onderstaand recept voor zuurvlees uit gekomen.

Zelf zuurvlees maken

Woensdag: ovenschotel met pompoen en zoete aardappel

Een “hippe”ovenschotel met pompoen, zoete aardappel en gehakt. Kruid het gehakt eens speculaaskruiden, dat maakt de smaak weer eens anders.

ovenschotel met pompoen

Donderdag: geroosterde bloemkool

De oven draait bij mij altijd overuren. Inmiddels heb ik ook een stoomoven, maar die gebruik ik te weinig om groente in de garen. Ik houd van knapperige groente en dat beantwoord deze groente uit de oven helemaal aan.

geroosterde bloemkool

Vrijdag: hartige Mexicaanse taart

Oh lieve mensen, bij het woord hartige taart ben ik direct verkocht. Deze Mexicaanse taart past perfect bij de vrijdag. Neem er een lekker biertje bij en geniet ervan.

Hartige Mexicaanse taart

Zaterdag: carrot cake havermout

Een warm ontbijtje op de vroege ochtend is altijd een goed idee. Dit havermout ontbijtje is zelfs een klein taartje. Beter kun je de dag niet starten als je mij vraagt.

Carrot cake havermout

Zondag: spelt pepernoten

Zondag is bakdag en nu de Sint is aangekomen, gaan we lekker pepernoten bakken. Duik met de kids de keuken in voor dit geniet momentje.

Spelt pepernoten zonder geraffineeerde suiker

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu 132 met makkelijke recepten geschikt voor het hele gezin met deze week dahl, geroosterde bloemkool, zelf zuurvlees maken en een Mexicaanse taart. Gebruik het weekmenu als eetplanner voor het avondeten en verspil geen voedsel. #weekmenu #avondeten

Nieuwsbrief – Wil je mijn tips en recepten om makkelijk, bewust en vooral lekker te eten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg mij op Facebook | Pinterest | Instagram | Twitter | Bloglovin’ |

Onderwerp: WEEKMENU Tags: lekker makkelijk weekmenu, lekkere en makkelijke recepten, makkelijk weekmenu, makkelijke recepten, meal planning, recepten, weekmenu, weekmenu maken, weekmenu recepten

Lees Interacties

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primaire Sidebar

Zoeken

Volg lekker eten met Linda

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • Twitter
Lekker eten met Linda – ava Welkom! Ik inspireer je graag om makkelijk, bewust en vooral lekker te eten. Mijn doel is om het plezier in de keuken terug te brengen en te laten zien dat gezond eten en lekker koken echt niet zo moeilijk is.

Feestelijke borrelplank met 3 dips

Lekker eten met Linda - borrelplank

Amuse Hollandse garnalen

Lekker eten met Linda - amuse

Ovenschotel met sperziebonen

Lekker eten met Linda – plantaardig vegan

Kerst recepten

Lekker eten met Linda - kerst

Weekmenu 135 makkelijke recepten

Lekker eten met Linda - weekmenu

Bekijk het profiel van Lekker eten met Linda op Pinterest.

Recepten index

Lekker eten met Linda - receptenindex

Meest gelezen

  • 9 x amuse in een glaasje. Ideaal om een dinertje mee te beginnen. Alle amuse recepten zijn makkelijk vooraf te bereiden. 9 x Amuse in een glaasje
  • bijgerechten voor kerst 10 x bijgerechten voor kerst
  • Spaghetti bolognese van Jamie Olvier Spaghetti bolognese van Jamie Oliver
  • zelf burritos maken zonder pakjes en zakjes Zelf burritos maken zonder pakje en zakje
  • Italiaanse amuse: vlag in een glaasje. Zelfgemaakte pesto met zachte kaas en zoete tomaatjes. Puur en bomvol smaak. Italiaanse amuse: vlag in een glaasje

Aanmelden nieuwsbrief

Aanbevolen door Linda

  • Vitello tonnato in een glaasje. Dit klassieke Italiaanse gerecht bestaat uit een tonijnsaus met kalfsfricandeau. Dit keer heb ik er een twist aan gegeven door de combinatie om te draaien. Vitello tonnato in een glaasje
  • Feestelijke hapjes voor oud en nieuw 5 x feestelijke hapjes voor oud en nieuw
  • Een limoncello cocktail met home made limoncello, spa rood lemon, prosecco en een takje munt en blauwe bessen voor de decoratie. Limoncello cocktail
  • Varkenshaas in bladerdeeg met een champignon (truffel) saus is een kerst hoofdgerecht dat niet kan mislukken. Dit is een feestelijk vlees recept. Varkenshaas in bladerdeeg met een champignon (truffel) saus
  • Gourmetrecepten met vlees Gourmetrecepten met vlees

Instagram

lekkeretenmetlinda

Lekker eten met Linda
Instagram post 17893033330433959 🥂 FEESTELIJKE BORRELPLANK 🎄Voor borrelhapjes kun je nooit genoeg inspiratie hebben toch? Vandaag deel ik een feestelijke borrelplank met 3 dips: een zalmforel dip, een mini kaasfondue en een chili roomkaas dip. 
Naast de 3 recepten zal ik je vertellen, hoe ik een feestelijke borrelplank samenstel.

Dips mogen zeker niet ontbreken op mijn plank. Ik serveer er dit keer geen (stok)brood bij, want ik houd het graag luchtig. Op de borrelplank zie je een verzameling Haust Flatbread. Dit zijn stoere toastjes in een handig dipformaat.  Zelf maken? Klik op de link in de bio @lekkeretenmetlinda of check https://www.lekkeretenmetlinda.nl/feestelijke-borrelplank-met-3-dips/
#toast #opmooiemomenten #samenmethaust #samenwerking #kerst #borrelplank #borrel #borrelhapjes
Instagram post 17864067031581266 VOORGERECHT: GEITENKAAS PAKKETJES 🎄 Vandaag praat ik jullie even bij over de kerstrecepten van dit jaar, onder het genot van een lekker hapje: de geitenkaas pakketjes in filodeeg met een heel bijzonder ingrediënt.

Net als andere jaren heb ik allerlei losse gerechtjes bedacht, zodat je lekker kunt mixen en matchen met je eigen favoriete recepten. Wat kun je dit jaar verwachten?

Op de planning staan twee voorgerechten, een feestelijke borrelplank en twee hoofdgerechten waarvan 1 zelfs vegan! Voor het dessert staan twee heerlijke recepten klaar en ook wordt het kerstontbijt niet vergeten. Daarbij komt er nog een mooi artikel online, hoe je zorgt voor zo min mogelijk stress met kerst. Ik heb er helemaal zin in!

Zelf maken? Check de link in de bio of https://www.lekkeretenmetlinda.nl/geitenkaas-pakketjes-in-filodeeg/ #kerst #kerst2019 #voorgerecht #vegetarisch #geitenkaas #hapjes
Instagram post 17849072620739220 5 X Makkelijke bladerdeeghapjes~ Bladerdeeghapjes, wie is er ook dol op? Met slechts een paar ingrediënten maak je deze makkelijke bladerdeeghapjes voor bij de borrel. Mijn ervaring is dat een lekkere warm hapje altijd goed wordt ontvangen. 
Voor dit blog zijn de 5 best bekeken bladerdeeg hapjes geselecteerd. Het favoriete hapje van manlief met chorizo zit er natuurlijk bij. Persoonlijk ben ik dol op het vegetarische hapje met geitenkaas, munt en courgette. En de kids? Zij kiezen voor de zelfgemaakte mini worstenbroodjes.  Zelf maken? Check de link in de bio of https://www.lekkeretenmetlinda.nl/5-x-makkelijke-bladerdeeg-hapjes-voor-bij-de-borrel/ #hapjes #borrelhapjes #borrel #weekend #tgif #borrelen #bladerdeeg
Instagram post 17854498639673868 HARTIGE TAART MET KIP EN BOURSIN ~ iemand zin in een stuk taart? Dit is meer mijn piece of cake. Hartig, I love it!  Een quiche deze feestmaand is altijd een goed idee toch? Ik heb de inspiratie voor dit recept van manlief. Een paar weken geleden maakte hij voor het eerst verse pasta in de nieuwe keuken. De ingrediënten van de saus heb ik in de taart gestopt. Van te voren wist ik eigenlijk al dat de combinatie van gerookte spekjes, kipfilet, kastanje champignons, pesto en een kuipje Boursin een dikke hit zou zijn. Het commentaar thuis: de heren voor de taart voor hun twee te klein.... Zelf maken? Check de link in de bio of https://www.lekkeretenmetlinda.nl/hartige-taart-met-kip-en-boursin/ #recepten #avondeten #hartigetaart #quiche #boursin #watetenwevandaag #lekkermakkelijk
Meer laden Volg mij op Instagram
Follow on Bloglovin

mytastenld.com

Copyright © 2019 · Lifestyle Pro op Genesis Framework · WordPress · Log in

Deze website gebruikt cookies ter bevordering van jouw gebruikerservaring.OK Meer info
Privacy & Cookies beleid

Noodzakelijk Altijd ingeschakeld