Weekmenu 174 makkelijke recepten

Wat zijn we toch verwend afgelopen week met het heerlijke weer. Met mijn hoofd zat ik al helemaal in de herfst met stamppoten, ovenschotels en soepen voor hetweekmenu. Het was even schakelen naar meer zomerse recepten. Al hoor je mij niet klagen hoor. Zo’n heerlijke Indian Summer mag wat mij betreft elk jaar wel terugkomen.

Heb jij het weekmenu al rond voor deze week? In de eetplanning heb ik het volgende gezet: een heerlijk eenpans pasta, snijbonen stamppot met twist, kip curry met zoete aardappel, een makkelijke vrijdagavond hap en dit fantastische recept met spaghetti en mosselen.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu makkelijke recepten voor het avondeten

Weekmenu 174 makkelijke recepten

Maandag: eenpans spaghetti met courgette

Dit pasta gerecht is binnen 20 minuten klaar inclusief voorbereidingstijd! In het blog lees je wat mijn trucje is om dit heerlijke vega maaltje snel op tafel te krijgen.

eenpans spaghetti met courgette

Dinsdag: snijbonen stamppot met geitenkaas en spek

Wat een hoop reacties heb ik gehad over dit simpele en lekkere snijbonen stamppotje met geitenkaas pakketjes. Een stamppotje met een twist.

Snijbonen stamppot met geitenkaas

Woensdag: kip curry met zoete aardappel

De geur die van de curry afkomt, zorgt dat iedereen direct zin krijgt om mee te eten. Mijn kinderen worden helemaal blij als er ook nog naanbrood op het menu staat. Dit leidt af van nieuwe smaken en zorgt ervoor dat ze zonder morren dippen, proeven en meestal ook overtuigd zijn. Dus mocht jij minder goede eters hebben, dan is dit misschien nog een handige tip.

kip curry met zoete aardappel

Donderdag: mosselen met spaghetti

In een restaurant of op vakantie bestel ik graag spaghetti met mosselen, alleen had ik dit thuis nog nooit gemaakt. Wist je dat je mosselen heel makkelijk en snel kunt wokken? Inmiddels heb ik de mosselen al vaker op deze manier klaar gemaakt, zalig!

Spaghetti met mosselen

Vrijdag: 9 x gevulde pita’s

Gevulde pita’s is een ideale vrijdagavond hap. Het standaard broodje shoarma is alombekend. Met deze recepten zet je net even iets anders op tafel en nog voedzaam ook.

Pita met falafel en spitskool. Dit is een makkelijke maaltijd na een drukke werkdag of werkweek. Met slechts een handjevol ingrediënten zet je dit recept op tafel. #vegetarisch

Zaterdag: koekjes met 4 ingrediënten

Een super easy recept voor koekjes met slechts 4 ingrediënten. Als extraa-tje dip je de koekjes eventueel in chocolade of besmeer met jam.

Koekjes met 4 ingrediënten

Zondag: ontbijtwafels carrot cake

Kijk even of je alle ingrediënten in huis hebt en zoek de wafelplaten van jouw tosti apparaat even op. Start de dag lekker rustig met zelfgemaakte ontbijt wafels.

Ontbijtwafels (carrot cake wafels)

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu recepten voor het avondeten

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.