Weekmenu 131 – makkelijke recepten

Sinterklaas moet nog aankomen in het land en deze dame zit al met haar hoofd bij kerst. Dit weekend ga ik een paar recepten uitproberen voor de kookdag eind november. Met kerst wil ik toch graag iets bijzonders op tafel zetten en daar heb ik net even iets meer ontwikkelingstijd voor nodig. Van de week heb ik zelfs een complete nieuwe set ballen gekocht voor in de boom. Zo jammer dat ik toch nog even moet wachten tot 6 december.

Van de week ben ik ook lekker met mijn vegan project aan de slag geweest. Bij ons is dinsdag altijd de vega dag en dit rek ik uit door de hele dag plantaardig te eten en drinken. Ik miste de melk in mijn koffie wel en ben nog even op zoek naar de aller lekkerste plantaardige drink. Ik heb al wel een paar toffe ontdekkingen gedaan. Zo heb ik pulled oats ontdekt en het merk Vegafit met allerlei vleesvervangers.

De komende tijd ga ik trouwens allerlei cadeautjes uitdelen. Ik heb zulke leuke dingen verzameld. Ik houd nog even geheim wat ik voor jullie heb verzameld. Het is allemaal lekker om te eten of te lezen. Sta jij al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Zo mis je nooit meer het weekmenu en alle nieuwe recepten en blogs. Doe dit dan snel, want deze winacties zijn exclusief voor mijn nieuwsbrieflezers!

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 130 makkelijke recepten

Maandag: kokos kikkererwten soep

Kokos kikkererwtensoep met rijst

Dinsdag: 10 x pompoen recepten

10 x pompoen recepten

Woensdag: lasagne uit de pan

Lasagne uit de pan met courgette

Donderdag: zuurkoolschotel met ananas en kaas

Een zuurkoolschotel met ananas, kaas en gehakt. Deze ovenschotel is makkelijk om te maken en ideaal om een dag eerder voor te bereiden. Klik op de foto om dit recept uit de oven te bekijken. #ovenschotel

Vrijdag: sticky drumsticks uit de oven

Sticky kipdrumsticks uit de oven

Zaterdag: gezonde wentelteefjes met banaan

gezonde wentelteefjes

Zondag: speculaaskruiden zelf maken

zelf speculaaskruiden maken

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu 131 met makkelijke recepten voor het avondeten. Deze week staat op het menu een lasagne uit de pan, soep, zuurkoolschotel en sticky drumsticks.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.