Weekmenu 157 makkelijke recepten

Afgelopen week is de jongste weer gestart met school. Daarbij ben ik ook voor het eerst naar mijn flex werkplek geweest. Dat laatste vond ik best even spannend, maar het is allemaal goed bevallen. Ik heb deze week flink wat meters gemaakt met mijn nieuwe E-book voor de zomer en ook ben ik een online training gestart om te groeien met mijn bedrijf. Het geeft een goed gevoel om te investeren in mezelf en de blog.

Voor het weekmenu ben ik weer even mijn receptenindex ingedoken. Ik moet deze trouwens hoognodig eens bijwerken en anders indelen. De pagina begint veel te lang en onoverzichtelijk te worden. Dit is één van de puntjes van mijn enorm lange to-do lijst. Haha.

De eetplanning voor deze week is lekker gevarieerd van een vegetarische pasta ovenschotel, een smakelijk stukje kip, een echt makkelijke viscurry, een aardappelsalade en home made hamburgers. Nou klinkt dit lekker of niet? Kijk dan snel verder.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu 157 makkelijke recepten

Maandag: vegetarische ovenschotel

Het ideale aan dezevegetarische pasta ovenschotel is, dat alle ingrediënten ongekookt de oven in gaan. Ook ideaal voor tieners met werkende ouders. Er kan eigenlijk niks mis gaan, mits de oventemperatuur klopt en de tijd in de gaten wordt gehouden.

Vegetarische pasta ovenschotel, alle ingrediënten ongekookt in de ovenschaal.

Dinsdag: kip in tomatensaus

Hmm, wie is er ook dol op kip? Normaal snijd ik kip in stukjes. Dit keer heb ik de kip even kort gebakken en daarna nog even laten pruttelen in een heerlijke tomatensaus met knoflook, basilicum en spinazie.

Kip in tomatensaus met bloemkoolrijst 1 a

Woensdag: viscurry met spinazie

Oh deze week is het twee keer spinazie. Ik heb even niet op zitten letten tijdens het samenstellen van het weekmenu. Met kokosmelk en een currypasta maak je echt elke maaltijd lekker. Ik kan deze viscurry elke dag wel eten.

Viscurry met spinazie

Donderdag: aardappelsalade met avocado dressing

Vandaag is het Hemelvaartsdag en het belooft prachtig weer te worden. Een smakelijke aardappelsalade lijkt mij nou een uitstekend idee voor een maaltijd in de tuin.

Aardappelsalade met avocadodressing

Vrijdag: caprese hamburger met pesto mayo

Fast food friday met een zelfgemaakte burger. Echt dit is niet ingewikkeld en je weet ook nog eens precies wat je eet.

Caprese hamburgers met pesto mayonaise

Zaterdag: frittata met groene asperges

Van de groene asperges kan ik maar geen genoeg krijgen. Bij de lunch eet ik altijd groente en kijk eens hoe kleurrijk dit eruit ziet? Om op te vreten toch?

Frittata met groene asperges

Zondag: frozen yoghurt met muesli

Dit dessert is een combinatie van een zuiveltoetje en ijs. In de basis kun je frozen yoghurt met twee ingrediënten maken: yoghurt en fruit of jam. De bodem bestaat uit muesli, kokosolie en kaneel. Zo eet je weer eens iets anders.

frozen yoghurt met muesli

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu 157 makkelijke recepten voor het avondeten geschikt voor het hele gezin. Met deze week een smakelijk kip recept, een vegetarische pasta ovenschotel, een viscurry, Italiaanse hamburgers, een aardappelsalade. Klik snel op de foto voor de recepten. #weekmenu #lekkeretenmetlinda #avondeten

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.