Aankondiging: een Happy Healthy Christmas

Yeah het is bijna Kerstmis. Een heerlijk vooruitzicht maar voor sommige één grote nachtmerrie. Wat zal ik maken dit jaar? Hoe ga ik dat doen met alle boodschappen? Wanneer ga ik de gerechten voorbereiden? Voel je de stress al opkomen? Reny van Mind Your Feed en ik maken het je makkelijk dit jaar: een Happy Healthy Christmas.

Wat je ook serveert, ik denk dat het vooral belangrijk is om het rustig aan te doen en te relaxen. En dat is in deze doorgedraaide, hectische wereld zeker goed voor de gezondheid.” Quote van Rachel Khoo Engelse chef en schrijver.

Waar draait het nu eigenlijk om met kerst? Zoveel mogelijk eten in een korte tijd? Voor ons is kerst samen zijn met familie en vrienden. Veel gezelligheid aan tafel en stress komt (hopelijk) niet voor. Wij zullen jullie dan ook inspireren met allerlei gezondere en vooral lekkere kerstrecepten. Verwacht geen ingewikkelde fratsen, moleculair koken of allerlei exclusieve ingrediënten. Dat is niet aan ons besteed.

Lekkerste kerstrecepten

De komende tijd geven wij je veel inspiratie om een lekker en simpel kerstmenu recepten te maken. Van het ontbijt, lunch tot aan het diner. Als wij tijd over hebben, verzinnen wij ook nog iets lekkers voor bij de koffie. Niet alleen kerstrecepten, wij willen jullie ook inspireren met leuke cadeautjes, tafelaankleding, tips om gezond kerst te vieren, in beweging te komen, decoratie om je huis in kerstsfeer te brengen en wat al niet meer.

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in. Houd onze sites de komende tijd in de gaten. Kijk alvast eens rond bij Mind Your Feed en like ook haar Facebook om niks te missen.

De lekkere kerstrecepten van Linda vind je hier.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.