10 x Paasbrunch recepten

Bij Pasen krijg ik meer het idee dat iedereen massaal aan een Paasbrunch zit, dan aan uit een uitgebreid diner. Voordat jullie straks allemaal boodschappen gaan doen, heb ik nog allerlei ideetjes verzameld. Zet een kop koffie, pak pen en papier en maak je boodschappenlijstje compleet met deze 10 paasbrunch recepten.

Natuurlijk staan er een aantal ei recepten in. Een ouderwets zelfgemaakte eiersalade of een hip omelet sushi wrap. Of kies je liever voor een salade met spinazie en geitenkaas of de frisse quinoa variant met venkel en makreel? Lekker vers brood hoort er ook bij en die wordt feestelijk belegd met gegrilde courgette of een tapenade. Voor diegene die liever geen brood eten, heb ik zelfgemaakte wraps in de aanbieding. Een luxe variant met zalm, hummus of met een eiersalade.

1. Zelfgemaakte eiersalade

zelfgemaakte eiersalade

2. Groene asperges met gepocheerd ei

asperge met ei 2

3. Spinazie salade met geitenkaas en verse vijgen

Spinazie salade met geitenkaas

4. Sandwich gegrilde courgette met pesto

sandwich gegrilde courgette

5. Omelet Sushi wrap

omelet sushi wrap

6. Boekweitwrap met zalm en avocado

Boekweitwrap met zalm

7. Olijventapenade maken

tapenade maken

8. Boekweitwrap met hummus

boekweitwraps met hummus

9. Wrap met eiersalade en avocado

wrap eiersalade en avocado

10. Quinoa salade met venkel

quinoa salade met venkel

Ook Reny van Mind Your Feed heeft allerlei lekkers voor jullie klaarstaan voor een happy healthy Paasontbijt of Paaslunch. Welke van de Paasbrunch recepten is jullie favoriet? Mocht je er nog niet uit zijn, alle Paas waardige recepten vind je hier.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.