Weekmenu makkelijke recepten 285

Zaterdag, vaste prik voor het nieuwe weekmenu. Elke week wordt er een selectie gemaakt van makkelijke recepten die passen bij het seizoen. Daarbij is er volop variatie van aardappel, rijst tot pasta recepten. Daarbij zijn de gerechten goed voor te bereiden en staan ze binnen een mum van tijd op tafel. Fijn!

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaag?

Waar kun je deze week uit kiezen? Het eerste recept is noedels uit de oven. Daarna volgt een lekkere soep met verschillende groente. Het Aziatische recept is met een zoet zure kip saus. Vervolgnes kun je kiezen uit allerlei pasta recepten. Vrijdag schuif je een plaattaart de oven in. Wat mij betreft is het een heerlijke eetweek.

Het weekend starten we met proefkoken voor Pasen. Of om eerlijk te zijn, zoek ik een excuus om een lekkere mango kwarktaart te maken. Zondag kun je een paar brunch recepten uitproberen.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 285

Maandag: Noedels uit de oven

Met deze noedels uit de oven, hoef je zelfs geen pan op het vuur in de gaten te houden. De oven doet zijn werk. Daarnaast hoef je alleen de ovenschaal af te wassen. Ideaal voor als je een keertje weinig tijd hebt.

Noedels uit de oven

Dinsdag: Broccoli courgette soep

Het fijne aan soep is dat je dit vooraf kunt maken. Zo hoef je vanavond alleen afbakbroodjes in de oven te doen voor een maaltijd van soep met brood.

Broccoli courgette soep

Woensdag: Zoet zure kip met ananas

Een Aziatisch recept met lekker veel groente en een zelfgemaakte zoet zure saus. Zo eet je weer eens iets anders. Ik hou zo van variatie.

Zoet zure kip met ananas

Donderdag: 10 x snelle pasta recepten

Wil je binnen 20 minuten een lekkere en makkelijke pasta maaltijd op tafel zetten? Bekijk dan snel mijn lijstje met 10 snelle pasta recepten. Met een pasta recept scoor je punten aan tafel. Iedereen lust het en een pasta recept is makkelijk om te maken.

10 x snelle pasta recepten

Vrijdag: Plaattaart met kipshoarma

Vrijdags wordt er nauwelijks gekookt. Het enige dat je hoeft te doen is de kip kort aan te bakken. Daarna rol je het bladerdeeg uit en verdeel je de ingrediënten over de het deeg. Zalig!

Plaattaart met kipshoarma

Zaterdag: Mango kwarktaart

Pasen komt er bijna aan. Over 5 weken is het zover! Tijd dus voor inspiratie. Hoe lekker is het om alvast een deze kwarktaart uit te proberen?

Mango kwarktaart

Zondag: 5 x Paasbrunch recepten (makkelijk en snel)

De paasbrunch is vaak het hoogtepunt van Pasen. Laat ik hier nu heel veel inspiratie voor hebben. Kijk maar eens mee met dit blog met 5 verschillende recepten.

5 x Paasbrunch recepten (makkelijk en snel)

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.