Weekmenu makkelijke recepten 300

Weekmenu 300 staat klaar! Januari 2017 ben ik begonnen met weekmenu’s maken. Ik had toen nooit kunnen bedenken dat ik 6 jaar later nog steeds eetplanningen zou maken. Met veel plezier maak ik wekelijks een maaltijdplanning met makkelijke recepten. Deze blogs worden immers door jullie met veel enthousiasme ontvangen.

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaag?

Zoals elke week starten we met een vegetarisch recept. Dit keer vertel ik meer over zelf witte bonen in tomatensaus maken. Dinsdag staat er een Marokkaanse maaltijdsalade op de planning. Woensdag schuif je een bakplaat vol Griekse smaken de oven in. Daarna is het tijd voor stamppot. Ik geef een twist aan de klassieke andijviestamppot met spekjes. Aan het einde van de werkweek mag de bbq weer aan voor pizza. Misschien heb je dit nooit eerder gedaan, dus ik geef je mijn tips hiervoor.

Het weekend kun je in de tuin genieten van een cocktail. Daarnaast zet je voor 2 dagen een ontbijt klaar.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 300

Maandag: Witte bonen in tomatensaus met gepofte aardappel

Wist je dat je heel eenvoudig zelf witte bonen in tomatensaus kunt maken? Yes, ik neem je mee hoe je dit maakt. Combineer het met aardappel en een vleesvervanger naar keuze.

Witte bonen in tomatensaus met gepofte aardappel

Dinsdag: Marokkaanse kip salade

De Marokkaanse kip salade kun je lauwwarm of koud eten. Het is dan ook een makkelijke maaltijd om voor te bereiden voor een drukke dag. Vlak voor het eten, hussel je dan alle ingrediënten door elkaar.

Marokkaanse kip salade

Woensdag: Griekse traybake

Een traybake is niet meer dan een bakplaat vol ingrediënten. De traybake is gevuld met Griekse smaken zoals oregano, olijven, feta en heerlijk geroosterde groente.

Griekse traybake

Donderdag: Andijviestamppot met spekjes

Een stamppot in de zomer? Jazeker, een rauwe andijviestamppot gaat er altijd goed in. De twist zit in de smaakmakers van de spekjes. Ik koos voor ketjap en 5 spices kruiden.

Andijviestamppot met spekjes

Vrijdag: Pizza van de bbq (+tips voor je eigen pizza beleggen)

Pizza friday! Steek de bbq aan en rol kant-en-klaar pizzadeeg uit. De pizza krijgt extra smaak door deze op de bbq te bereiden.

Pizza van de bbq (+tips voor je eigen pizza beleggen)

Zaterdag: Overnight oats met kokos en mango

Dit zomerse ontbijt maak je direct voor 2 dagen. Ideaal om het weekend alvast te maken zodat je makkelijk en snel voedzaam kunt ontbijten.

Overnight oats met kokos en mango

Zondag: Watermeloen cocktail

In de supermarkt kom je veel verse watermeloenen tegen. Maak er eens een frisse cocktail mee. De alcohol kun je ook achterwege laten, lees maar even mee.

Watermeloen cocktail

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.