Weekmenu makkelijke recepten 286

Het weekmenu met makkelijke recepten staat weer klaar. Deze week doen we een rondje om de wereld met recepten van Azië tot Europa. Kijk je even mee?

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaag?

De ovenschotel van maandag kun je het weekend alvast even voorbereiden. Deze shepherd’s pie zit boordevol groente en is een goede start van het weekend. Dinsdag verhuizen we even naar Italië voor een heerlijke kipschotel uit de oven. De reis vervolgt zich naar Thailand voor een simpele curry met vis. Terug in Nederland staat een dampende stamppot met zoete aardappel en broccoli op het programma. Vrijdags nemen we een vlucht terug naar Azië voor de kipsate wraps. Dit recept is echt een toppertje, als zeg ik het zelf.

Het weekend staat in het teken van genieten. Zo maak je een cheesecake in een glaasje dat binnen 5 minuten op tafel staat. En de zalmquiche misstaat niet met Pasen en dit wil je vooraf uitproberen.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 286

Maandag: Vegan Shepherd's pie

Een shepherd’s pie, ook wel een cottage pie genoemd is normaal een ovenschotel met gehakt en aardappelpuree. Ik heb dit recept aangepast en zelfs vegan gemaakt.

Vegan Shepherd's pie

Dinsdag: Kipfilet uit de oven op Italiaanse wijze

Alleen al kijkend naar de ingrediënten, weet je dat dit een lekker recept is. Het zijn allemaal Italiaanse ingrediënten in één gerecht. Zalig.

Kipfilet uit de oven op Italiaanse wijze

Woensdag: Thaise curry met vis

Deze curry met vis staat regelmatig bij ons op het weekmenu. Het is een familie proof recept. Het is niet (te) pittig en mijn kids eten ook gewoon mee. Het is ook nog eens budgetvriendelijk want je kunt witvis uit de vriezer gebruiken.

Thaise curry met vis

Donderdag: Zoete aardappel stamppot met broccoli

Zoete aardappel met broccoli is altijd zo’n lekkere combinatie. Dit keer maak ik er een stamppot van met worst.

Zoete aardappel stamppot met broccoli

Vrijdag: Kipsate met wraps en pindasaus

Eigenlijk heb ik een soort pulled chicken gemaakt van mijn saté recept. Vervolgens doe je dit met groente tussen een wrap. Waanzinnig lekker!

Kipsate met wraps en pindasaus

Zaterdag: Cheesecake in een glaasje

Tijd voor een verwen dessert. Voor deze cheesecake heb je slechts een handjevol ingrediënten nodig en 5 minuten van je tijd.

Cheesecake in een glaasje

Zondag: Zalm quiche

Dit makkelijke quiche recept kan niet mislukken. De vulling bestaat uit warm gerookte zalm en garnalen. Een waarschuwing vooraf: je eet je vingers er bijna bij op!

Zalm quiche

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.