Weekmenu makkelijke recepten 219

Weekmenu tijd met een zomerse editie met makkelijke recepten, zodat je goed van het weer kunt genieten. Deze week in de eetplanning een maaltijdsalade, een makkelijke camping maaltijd en een heerlijke aardappelsalade. Steek de bbq aan met zelfgemaakte saté.

Wat eten we in het weekend? Duik de keuken in om gezonde ijsjes te maken en mueslirepen.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu makkelijke recepten voor het avondeten

Weekmenu makkelijke recepten: 219

Maandag: pasta salade met geroosterde paprika

Dit is een topper van een maaltijdsalade. De bereiding is makkelijk, snel en je hebt slechts een handjevol ingrediënten nodig.

Pasta salade met geroosterde paprika en feta

Dinsdag: spaghetti met cherry tomaat

Dit is een fijn koken op de camping recept. De combinatie van tomaat, tonijn met olijven en pasta is altijd een goed idee in dit spaghetti recept.

Spaghetti met cherry tomaat en tonijn

Woensdag: aardappelsalade met maïs

Voor bij de bbq maak je deze aardappelsalade met maïs en ham. Maak de salade een paar uur van tevoren, zodat de smaken kunnen intrekken.

Aardappelsalade met mais

Donderdag: gegrilde aubergine met mozzarella

Nog een lekker maaltijdsalade met couscous, gegrilde aubergine en mozzarella en een frisse zomerse dressing met munt en citroen.

De gegrilde aubergine met mozzarella en couscous is een makkelijke vegetarische maaltijd voor doordeweeks. Slechts 7 ingrediënten en binnen 20 min. klaar.

Vrijdag: zelf saté maken

Op het programma voor vandaag staat zelfgemaakte sate. Als je wilt, kun je ook nog zelf pindasaus maken. Serveer er stokbrood bij en klaar ben je.

Zelf sate maken met kip is makkelijker dan je denkt.

Zaterdag: 10 x ijs maken

Haal de ijsvormhouders tevoorschijn en maak een keuze uit deze 10 recepten voor zelf ijs maken. De basis van de meeste ijsrecepten is fruit, dus vol de vriezer met gezonde ijsjes.

10 x gezonde ijsjes maken

Zondag: rijstwafel muesli repen

Tijdens workshops heb ik dit recept regelmatig gemaakt. Mensen zijn altijd verrast hoe snel & makkelijk de rijstwafel muesli reep te maken is en ook nog eens super smaakt. Kijk jij mee?

Gezonde rijstwafel mueslireep

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren deze makkelijke recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu recepten ideeen voor het avondeten

Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees hier mijn disclaimer.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.