Weekmenu makkelijke recepten 274

Yeah, er staat een nieuw weekmenu klaar. Jullie hebben even moeten wachten op een nieuwe eetplanning met makkelijke recepten voor doordeweeks. Laat ik jullie even bijpraten. Lees je mee?

Achter de schermen gebeurt er van alles. Ik ben druk met een nieuwe website. Aangezien we bezig zijn met het wereldrecord website bouwen met 1.500 recepten overzetten, kom ik weinig toe aan nieuwe gerechten uitwerken. Inmiddels is de design fase afgerond. En ik kan niet wachten om het jullie te laten zien. Het wordt zo tof. Jullie kunnen straks zoveel makkelijker zoeken en alle inspiratie bij elkaar vinden.

Wat eten we vandaag?

Maar goed, ik vertel er binnenkort meer over. Laten we even overgaan tot de orde van de dag: het nieuwe weekmenu. Ik krijg er zelf in ieder geval trek van. De zoete aardappelsoep valt in de categorie hartverwarmende herfstsoep. Daarna staat er een stoofpotje op de planning. Op woensdag schuif je een ovenschotel de oven in. Donderdag kun je wokken en op vrijdag is het feest met een zalige nacho schotel met snelle pulled chicken! Het weekend kun je een tussendoortje maken en genieten van een lekker ontbijt of dessert. Kortom: het is weer genieten van lekker eten deze week.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 274

Maandag: Zoete aardappelsoep

De maandag starten we met comfort food. Deze zoete aardappelsoep is heerlijk verwarmend. Serveer er brood bent en je zet een heerlijke voedzame maaltijd op tafel.

Zoete aardappelsoep

Dinsdag: Japans stoofvlees recept

Bij de herfst hoort stoofvlees. Dit stoofpotje heeft een verrassende twist met Japanse smaakmakers. Alle ingrediënten koop je gewoon in de supermarkt, dus dat is lekker makkelijk.

Japans stoofvlees recept

Woensdag: Broccoli ovenschotel met zoete aardappel

Voor wie dol is op ovenschotels wilt deze versie ook vast proberen. De ovenschotel met broccoli zit boordevol lekkere groente, afgedekt met een laagje puree van zoete aardappel.

Broccoli ovenschotel met zoete aardappel

Donderdag: Woksaus maken

Elke week staat er een Aziatisch recept bij ons op tafel. De Aziatische keuken is heerlijk veelzijdig waardoor elke week de smaken anders zijn. Misschien koop jij wel eens een kant en klaar flesje woksaus. Dat is met deze recepten niet meer nodig, want je maakt dit eenvoudig zelf.

Woksaus maken

Vrijdag: Nachos maken met pulled chicken

Nachos maken met pulled chicken. Het water loopt mij weer in de mond als ik denk aan dit nacho recept. Deze nacho schotel is een heerlijke variatie met snelle pulled chicken, guacamole en kaas.

Nachos maken met pulled chicken

Zaterdag: Appelkoeken van havermout

Dat ik een havermoutfan ben, hoef ik niemand meer te vertellen toch? Naast havermout in de pap of pannenkoeken, kun je er ook mee maken. Maak eens deze tussendoortjes met appel.

Appelkoeken van havermout

Zondag: Blauwe bessen crumble met havermout

Alleen al bij het woord “crumble” ben ik om. Ik vind dit echt heel erg lekker en deze versie is nog net iets voedzamer dan de versie met bloem, boter en suiker.

Blauwe bessen crumble met havermout

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.