Weekmenu makkelijke recepten 214

De zomer is begonnen. Vanaf deze week zal het weekmenu in teken van zomerse recepten staan. Het weer werkt nog niet helemaal mee, maar aan de gerechten op je bord zal het niet liggen. De vakanties zijn in zicht en dus ziet het schema voor het avondeten er net even anders uit.

Wat is er dan anders dan normaal in de eetplanning? De maandag blijft nog steeds vegetarisch. Daarnaast kun je elke week een recept verwachten voor koken op de camping (lees: vakantie). Dit zijn stuk voor stuk makkelijke recepten met weinig ingrediënten en een eenvoudige bereiding. Verder draait de barbecue overuren, dus ook elke week een lekker recept om te grillen. Het salade seizoen is ook begonnen, dus elke week staat er een andere maaltijdsalade in de spotlight.

Als laatste dienstmededeling heb ik een kleine aanpassing gedaan aan de layout van het weekmenu. Als je klikt op de foto, kom je nu ook bij het recept uit. Tevens staat de link naar het recept ook in de korte omschrijving. Zo hoop ik het jullie makkelijker te maken om een recept te bekijken.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu makkelijke recepten voor het avondeten

Weekmenu makkelijke recepten: 214

Maandag: maiskolf met fetasaus

Het bbq recept van deze week is vega. Wie is er ook dol op geroosterde mais? Voor bij demaiskolf maak je deze fantastische fetasaus met een klein pitje door de geroosterde paprika poeder. Echt een aanrader.

Maiskolf met feta saus

Dinsdag: spaghetti met balletjes

Koken op de camping (lees: vakantie) is toch anders dan thuis. Hoe fijn is het dan om alle ingrediënten in een pan te stoppen? Spaghetti met balletjes is altijd een goed idee.

Eenpans spaghetti met balletjes

Woensdag: 7 x pasta salade recepten

Pastasalade inspiratie nodig? Stop met zoeken! In dit overzicht komen de lekkerste pastasalade recepten voorbij.

7 x pastasalade recepten makkelijk en snel op tafel

Donderdag: spaghetti met mosselen

Wist je dat je mosselen heel makkelijk en snel kunt wokken? Kook de spaghetti en wok ondertussen de mosselen. De spaghetti met mosselen is weer eens iets anders dan een klassiek mosselpannetje met stokbrood.

Spaghetti met mosselen

Vrijdag: caprese hamburgers

Het is hamburger vrijdag met deze Italiaanse burgers met tomaat, mozzarella en een pesto mayo.

Caprese hamburgers met pesto mayonaise

Zaterdag:6 x zelf pesto maken

Het weekmenu heeft een Italiaans tintje gekregen. We sluiten af met 6 verschillende recepten om zelf pesto te maken. Het is echt makkelijk, want alle ingrediënten mogen de hakmolen van de staafmixer in.

6 x zelfgemaakte pesto recepten

Zondag: quesadilla geitenkaas met aardbeien

Lunchtime met deze quesadilla’s met geitenkaas en aardbeien. In het weekend vind ik het leuk om even geen salade of brood te eten. We bakken dus wraps met kaas en zomerfruit.

quesadilla met geitenkaas

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren deze makkelijke recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu avondeten recepten makkelijk en gezonden, avondeten insp

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.