Weekmenu 93 – makkelijke recepten

De week is weer voorbij gevlogen. Er is wederom een hoop werk verzet achter de schermen. Zoals je misschien merkt is de site een stuk sneller geworden! Daarbij heb ik EINDELIJK een hamburger menu, als je de site mobiel bezoekt. Nu zijn we nog bezig met de “zoekfunctie” zodat je ook mobiel makkelijker een recept kan vinden. Ik kan mijn nieuwe technische mannetje wel zoenen om alle aanpassingen. Al begrijp ik helemaal niks van alle technische mailtjes die hij mij stuurt….

Naast alle technische zaken, heb ik ook een kookdag gehad met Lucie. We hebben alle recepten voor Linda’s borrelweek (komt altijd na de kerst) op de foto gezet! Tevens zijn de eerste 7 gerechten voor januari bekend! Yes, al foodblogger loopt je altijd een paar weken voor. In de eerste maand van het jaar kunnen jullie veel budgetvriendelijke, vegetarische én ovenschotel recepten verwachten.

Op de fotografie van een paar campagnes na, hoef ik ook niet meer te koken voor de blog in 2018. Jeetje, goed bezig toch? Nu hoef ik alleen nog maar tijd te vinden om alles uit te schrijven. Over vier weken krijgen we (hopelijk) eindelijk te sleutel. Ik verwacht dat het een paar weken rommelig zal zijn. Ik ben zelfs al bezig de vriezer te vullen met o.a. deze pastasaus en deze chili con carne.

Het weekend duik ik de keuken in om draadjesvlees te maken. In het weekmenu heb ik het stoofvlees recept van mijn schoonmoeder opgenomen. De kans is groot dat ik haar recept weer eens maak. Voor de rest staat er pizza, wafels voor ontbijt en hutspot op het programma. Ik ben benieuwd wat jij zult koken deze week.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 93 makkelijke recepten

Maandag: pasta uit de oven met bonen

De voorbereiding van dit gerecht kost je 10 minuten. Misschien handig om dit op zondag te doen, zodat je na een drukke werkdag, alleen de schaal in de oven hoeft te zetten.

pasta uit de oven

Dinsdag: draadjesvlees van mijn schoonmoeder

Als wij bij mijn schoonouders eten, vragen ze altijd waar we zin in hebben. Wij “bestellen” dan graag draadjesvlees. Dit recept is zo lekker, dat wil je een keer maken.

Draadjesvlees van mijn schoonmoeder

Woensdag: hutspot met knoflook en komijn

Hmm, ik vind het echt weer voor stamppot. Deze hutspot heeft een Oosters tintje door de knoflook en komijn.

hutspot met knoflook

Donderdag: geroosterde bieten uit de oven

Om eerlijk te zijn koop ik meestal gekookte bieten in een krimp, in verband met de lange kookduur. Maar ja, voor de geroosterde bieten maak ik graag een uitzondering. De smaak is zo fantastisch als deze groente uit de oven komt.

Geroosterde bieten uit de oven

Vrijdag: zelf pizza maken

Vrijdag is pizza night. Het deeg moet wel even rijzen. Zet de kom lekker dicht bij de verwarming. Vul de tafels met lekkers en laat iedereen zijn eigen pizza maken.

zelf pizza maken

Zaterdag: kwark ontbijtwafels met peer

Maak jij wel eens wafels voor het ontbijt? Nee, geen apparaat in huis? In de blog vertel ik hoe je toch kunt genieten van de heerlijke smaak!

Een verwen recept voor het weekend: kwark ontbijtwafels met peer, honing en walnoten. Van het ontbijt maak je een feestje met deze ontbijtwafels.

Zondag: kruidnoten pudding

Zo wil je punten scoren met pakjesavond? Maar er geen stress van krijgen? Serveer dan dit dessert. Je moet het toch geheel van te voren klaarmaken, want de pudding mag een nachtje opstijven.

Kruidnoten pudding is een makkelijk Sinterklaas recept, dat je geheel van te voren kunt bereiden.

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu 93 makkelijke recepten met deze week draadjesvlees, zelf pizza maken, pasta uit de oven en geroosterde bieten.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.