Weekmenu 92 makkelijke recepten

Hebben jullie ook zo’n fijne week gehad? Ik ben lekker bezig geweest, al zeg ik het zelf. Thuis kan ik mij niet altijd goed concentreren, een paar uur buiten de deur werken met herrie om mij heen helpt dan. Er staat een hoop content voor jullie klaar. In mijn kijkje achter de schermen van afgelopen week vertel ik meer waar ik zo druk mee ben.

In het nieuwe weekmenu heeft de Sint een mooi plekje gekregen. De komende week komen meer Sinterklaas recepten aan bod, nu het weer mag. Het dessert van zaterdag met sinaasappel en kruidnoten is een verrassende combinatie. Op de planning staan verder een aantal klassiekers zoals chili sin carne, een prei ovenschotel en een spaghetti met broccoli.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 92 makkelijke recepten

Maandag: chili sin carne

De ingrediënten voor deze chili sin carne heb ik altijd op voorraad. Als ik even niet meer weet wat ik moet koken, dan staat dit recept vaak op tafel.

chili sin carne

Dinsdag: prei ovenschotel met gehakt

Wie er ook van team ovenschotel? Met de pesto en gerookte paprika poeder heb ik een twist gegeven aan de klassieke prei schotel.

Prei ovenschotel met gehakt

Woensdag: spaghetti met broccoli en salami

Bij mij thuis hebben ze een overkill aan broccoli gehad. Jaren stond dit wekelijks op het programma. Als ik nu broccoli op tafel zet, zorg ik altijd voor een goede tegenhanger door bijvoorbeeld blokjes uitgebakken salami door de spaghetti te roeren.

Spaghetti met salami en broccoli

Donderdag: gepofte zoete aardappel met een tomatensalsa

Hmm, een gepofte zoete aardappel met bonen is altijd een goed idee. Serveer er ook de tomatensalsa bij. Dat is altijd een goed idee.

Gepofte zoete aardappel

Vrijdag: 7 hapjes op een prikker

Op vrijdag wordt er nauwelijks gekookt. Na de borrel hebben we vaak niet zoveel trek meer. Bij deze borrelplank heb ik mij lekker uitgeleefd. Er zit vast een lekker hapje voor je bij.

7 hapjes op een prikker

Zaterdag: speculaas sinaasappel crumble

Yes, de Sint is in het land dus de komende weken tref je regelmatig Sinterklaas recepten. Met dit toetje met kruidnoten scoor je geheid punten!

speculaas sinaasappel crumble

Zondag: havermoutbrood

Dit havermoutbrood is één van mijn lievelings recepten om te maken. Door de rozijnen en hazelnoten lijkt het erg op krentenbrood.

gezond havermoutbrood

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu 92 makkelijke recepten

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.