Weekmenu makkelijke recepten 266

Een zomers weekmenu staat op jullie te wachten. Steek de bbq maar aan met 3 verschillende recepten. Vanzelfsprekend kun je dit ook in de pan bereiden, mocht het weer tegenvallen. Daarbij zijn de meeste recepten ook ideaal voor op de camping of vakantie.

Wat eten we vandaag?

We starten maandag met een heerlijke Griekse salade. Dinsdag is het pasta night. Dit recept is zeker handig voor op vakantie, vanwege het minimum aan ingrediënten. Haal de bbq of skottelbraai te voorschijn. Je kunt achtereen volgens zalm, biefstuk en groentepakketjes op de bbq bereiden.

Start het weekend met een heerlijke cocktail en voor zondag kun je een zomerse lunch maken.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

NIEUW! Wil je graag gezonder eten en lekker in je vel zitten? Met het weekmenu op maat krijg je een persoonlijk weekmenu afgestemd op jouw behoefte. De recepten zijn makkelijk en snel te maken met alledaagse ingrediënten. Voor het gemak krijg je ook een boodschappenlijst en met 1 druk op de knop bestel je alle ingrediënten online.

Weekmenu op maat, persoonlijk weekmenu

Weekmenu makkelijke recepten: 266

Maandag: Griekse salade

Deze salade is mijn ultieme “ik heb zin in groente maar wil niet koken recept”. Op vakantie maken wij de salades minstens 1 keer. Koop er lekker brood bij en doop dit in goede olijfolie. Yum.

Griekse salade

Dinsdag: penne met spinazie en gorgonzola

Met slechts 4 ingrediënten kun je dit heerlijke pasta maaltje in elkaar draaien.

Penne met spinazie en gorgonzola

Woensdag: beef teriyaki spiesjes

Biefstuk is één van mijn favoriete stukjes vlees, als kind eigenlijk al. Deze teriyaki marinade is klassiek. Je kunt dit makkelijk zelf maken, dat scheelt een hoop onnodige ingrediënten. Daarbij vind ik dit zelf ook nog eens veel lekkerder.

Beef teriyaki spiesjes

Donderdag: zalm pakketjes van de bbq

Zin in een lekker en makkelijk vis recept van de barbecue? Deze zalmpakketjes van de bbq kunnen niet mislukken en je hebt er geen vis klem voor nodig. De zalm gaart met pesto en groente in aluminiumfolie.

Zalm pakketjes van de bbq

Vrijdag: groente pakketjes van de bbq

Deze groentepakketjes staan bij een bbq zo gezellig aan tafel. Je kunt ze per persoon aanpassen en zo eet iedereen met smaak.

Groentepakketjes met feta van de bbq

Zaterdag: watermeloen cocktail

Het is cocktail o’clock met deze watermeloen cocktail. Het is een variatie op de klassieke mojioto. Heerlijk verfrissend!

Watermeloen cocktail

Zondag: Caesar salade voor de lunch

Of je nu thuis bent of op vakantie, deze salade is altijd een goed idee. De frisse dressing met de croutons en knapperige slablaadjes is de zomer op zijn best.

Caesar salade voor de lunch

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren deze makkelijke recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu recepten voor het avondeten

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.