Weekmenu 39 makkelijke recepten

Hetweekmenu voor deze week is weer lekker gevarieerd. Van een pasta, bospeen uit de oven tot een goed gevulde maaltijdsoep. Ook staat er een stamppot op het menu van spruitjes deze keer. Ok, daar houdt je van of niet. Voor vrijdag heb ik een makkelijke maaltijd bedacht met hartige taartjes.

Eten weggooien vind ik zonde. Dus van een restje rijst maak ik een rijstepap met banaan. En zondag is bakdag met zandkoekjes.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu makkelijke recepten voor het avondeten

Weekmenu 39 makkelijke recepten

Maandag: pasta met groente van Marta

Marta zal ik niet snel vergeten. Na een dagje tortellini leren maken in haar restaurant, kreeg ik een lunch voorgeschoteld. Dit was de personeelslunch met restjes groente.

Pasta met groente

Dinsdag: bospeen uit de oven

De groente van deze week is bospeen uit de oven. Wat mij betreft 10x lekkerder dan gekookt uit een pan.

bospeen uit de oven

Woensdag: linzen pompoen soep

Een goed gevulde maaltijdsoep is favoriet bij kinderen. Meer in het herfstthema met linzen en pompoen lukt bijna niet.

linzen pompoen soep

Donderdag: spruitjes stamppot met komijn

Lust jij spruitjes? Dan is deze stamppot iets voor jou. De spruitjes kook je kort en bak je vervolgens in de pan.

Spruitjesstamppot met komijn

Vrijdag: hartige taartjes

Wat is het toch fijn om lekker en makkelijk te eten op vrijdag zonder al te veel moeite. Terwijl het bladerdeeg ontdooid bereid je de vulling voor en even later schuif je de hartige taartjes de oven in.

Bladerdeegtaartjes met tonijn en kaas

Zaterdag: kokos rijstpap met banaan

Vroeger maakte mijn oma altijd rijstpap als dessert. Mijn moeder liet ons een restje rijst uit de pan pakken, een klontje boter erbij, bruine suiker en kaneel. Oh zo lekker. En daar is dit ontbijt door geïnspireerd.

kokos rijstpap

Zondag: zandkoekjes

De zondag is voor lekker luieren, rustig de dag starten en ‘s middags de keuken induiken. Het is altijd leuk om samen koekjes te bakken.

zandkoekjes

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.