Weekmenu 85 makkelijke recepten

Jeetje, deze week was privé een lekkere rollercoaster. Ons huis staat in de verkoop en dat doet wel iets met me. Het is zo’n dubbel gevoel om deze fijne plek waar de kids geboren zijn te verlaten. Het concentreren op mijn werk lukte dan ook voor geen meter. Het weekmenu heb ik er echt even uit moeten persen.

Gelukkig is het mij gelukt en ik ben blij met de eetplanning van deze week. Het is lekker gevarieerd met een ravioli, ovenschotel, kip in een braadzak tot een poké bowl met tonijn. Ik krijg er zelf al helemaal trek van. Oh en vergeet de taart van zondag niet. De walnotentaart telt slechts 3 ingrediënten!

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 85 makkelijke recepten

Maandag: ravioli met saliejus

In de basis heb je voor dit vegetarische gerecht slechts 5 ingrediënten nodig. Ik had dit recept bedacht voor mijn serie koken op de camping. Ook voor thuis is dit een heel makkelijk gerecht om te maken.

Ravioli met saliejus

Dinsdag: ovenschotel met pompoen en zoete aardappel

Pompoen is een typische herfstgroente. In deze ovenschotel combineer je de pompoen met zoete aardappel. De vulling bestaat uit gehakt met ui en linzen.

ovenschotel met pompoen

Woensdag: kip in een braadzak

Bij mijn vorige baan heb ik kilo’s kip braadstomen gegeten en dus ook vele kant en klare zakjes gebruikt. Natuurlijk kun je dit makkelijk zelf met kruiden die je al in huis hebt. In de blog vertel ik je er meer over.

Kip in een braadzak

Donderdag: zelf rendang maken

Na de Italiaans keuken, ben ik gek op de Oosterse variant. Zo heb ik een kruidenlaatje, die zodra je het opent de geur geeft van een toko. Daar duik ik dan even in om de kruiden voor de rendang bij elkaar te zoeken.

zelf rendang maken

Vrijdag: poké bowl

Eten uit een kommetje, ik ben er nog steeds dol op. Deze poké bowl is al door velen gemaakt en echt een super lekker recept. Ideaal voor de vrijdagavond, want je hoeft niet / nauwelijks te koken.

poke bowl met tonijn, avocado en zeewier

Zaterdag: kokos rijstpap met banaan

Met een restje rijst van vrijdag maak je deze kokos rijstpap als ontbijt. Vroeger aten wij altijd een restje rijst met boter en bruine suiker. Dit is een variant hierop.

kokos rijstpap

Zondag: walnotentaart (met 3 ingrediënten)

Zondag is bakdag met deze super makkelijke taart met slechts 3 ingrediënten. Ik ga deze taart van de week zelf weer maken voor de kijkdag van ons huis.

walnotentaart

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.