Weekmenu 20 makkelijke recepten

Waarschijnlijk zijn jullie bezig met het boodschappen lijstje voor deze week. Nou ik even niet. Ik vertoef met vriendinnen in Haarlem. Mijn dillema is om een keuze te maken uit de vele tips die ik van jullie ontvangen heb. Jullie horen het al, ik heb het heel zwaar :). Ik laat jullie niet achter zonderweekmenu hoor. Voor van de week heb ik een aantal fijne recepten gevonden.

Maandag is natuurlijk weer vega en bij dit recept mist manlief het vlees niet. Ook staat er een lasagne zonder oven op het menu. De groente van de week is bloemkool. Met de puree op het weekmenu, eet je ongemerkt een extra portie groente. Vrijdag is natuurlijk weer een makkelijke hap met quesadillas.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu makkelijke recepten voor het avondeten

Weekmenu #20 makkelijke recepten

Maandag: zoete aardappel salade

De zoete aardappel salade valt zelf bij carnivoren in de smaak. Mijn lief miste het vlees niet en dat zegt hij niet snel.

Zoete aardappel salade

Dinsdag: lasagne uit de pan

Voor een lasagne hoef je niet persé een oven te hebben. Je kunt ook lasagne uit de pan eten. Lees maar even mee.

Lasagne uit de pan met courgette

Woensdag: courgetti met kip en avocadosaus

Vandaag een lichte maaltijd van courgette spaghetti met avocado saus en kip. Yum!

courgetti met kip

Donderdag: bloemkoolpuree

De groente van de week is bloemkool. En een bloemkoolpuree is weer eens iets anders. Lekker met een balletje gehakt en sperziebonen. Zo eet je onbewust nog 2 soorten groente ook.

bloemkoolpuree

Vrijdag: quesadilla met tonijn en drie soorten kaas

Deze gebakken wraps zijn ideaal als borrelsnack of vrijdagavond hap. Meestal eten wij niet zo veel meer naar de borrel en dit vult goed.

Quesadillas met kaas en tonijn

Zaterdag: rabarber aardbei crumble

Het rabarber seizoen is weer begonnen. Vergeet even dat bakje met een zoet zure smurrie van je oma. Deze rabarber is geroosterd in de oven en is heerlijk zoet.

rabarber aardbei crumble

Zondag: zelf pindakaas maken

Waar zou ik zijn zonder mijn pindakaas? Helemaal nergens. Het weekend is echt zo’n momentje om met je kinderen de keuken in de duiken. Laat ze meehelpen pinda’s doppen en maak er pindakaas van.

Zelf pindakaas maken

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Benieuwd naar de eerder verschenen weekmenu’s? Deze kun je hier allemaal terug vinden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.