Weekmenu 82 makkelijke recepten

De kinderen zitten inmiddels twee weken op school. Heel langzaam begint er een soort ritme te komen. Hoe is het bij jullie? Aangezien het weer er goed uitziet van de week heb ik een aantal zomerse recepten in hetweekmenu gezet.

Na 6 weken de kinderen om mij heen is het fijn om weer structuur te krijgen. Eigenlijk wilde ik rustig opstarten. Dit lukt alleen niet zo goed doordat ik achter de schermen met een paar samenwerkingen bezig ben. Daarnaast zal ik maar niet beginnen over wat een werk het is om het huis verkoop klaar te maken. Gelukkig had ik gisteren hulp van mijn moeder. Daarbij is het nog gezellig ook om samen op schoon te maken. Ondertussen is er natuurlijk genoeg tijd voor een kletspraatje, koffie en ter afsluiting even lunchen.

Vandaag staat ons laatste straatfeest op de planning en daar ga ik eens dubbel van genieten.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 82 makkelijke recepten

Maandag: vegetarische pasta ovenschotel

September is de maand om opnieuw in het ritme te komen. Dat houdt ook in dat er minimaal 1 vegetarische dag op het programma staat.

Vegetarische pasta ovenschotel, alle ingrediënten ongekookt in de ovenschaal.

Dinsdag: bloemkoolnasi met ei

Bijna 1x per twee weken staat er nasi op het programma met restjes uit de koelkast. Deze versie bevat extra veel groente want de rijst is gemaakt van bloemkool.

Bloemkool nasi met ei

Woensdag: aardappelsalade met maïs

Volgens de weersvoorspellingen is het woensdag en donderdag een mooie dag. Een goed moment om nog even buiten te eten met deze aardappelsalade.

Aardappelsalade met mais

Donderdag: spaghetti met cherry tomaat en tonijn

Dit gerecht is ideaal voor op de camping, maar ook thuis erg makkelijk voor als je weinig tijd hebt.

Spaghetti met cherry tomaat en tonijn

Vrijdag: caprese burgers met pesto mayonaise

Een burger staat op vrijdag steeds vaker bij ons op de planning. Dit is een Italiaanse versie met tomaat, mozzarella en een pesto mayonaise.

Caprese hamburgers met pesto mayonaise

Zaterdag: zelf Fristi maken

Wist je dat je heel gemakkelijk zelf Fristi kunt maken? Heerlijk om mee te nemen naar school. In dit blog geef ik je nog twee andere suggesties voor in de drinkbeker.

Limonade recepten Fristi

Zondag: choco kokos bonbons

Deze chocolade kokos bonbons zijn gevaarlijk lekker. Ik heb besloten ze niet meer te maken, want ik heb ze bijna alleen op gegeten….

Chocolade kokos bonbons

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.