Weekmenu 72 – makkelijke recepten

Afgelopen week was het rustig op de blog. De opstart na de vakantie verliep traag. Al heb ik hard gewerkt aan een campagne en stonden er privé een aantal afspraken in de agenda, waardoor de nieuwe blogs in het gedrang kwamen. Maar geen nood hoor, vanaf volgende week is alles weer back tot normal.

Hebben jullie trouwens de weersvoorspellingen gezien voor de komende week? Heerlijk hoor om weer in de tuin te kunnen eten. In het nieuweweekmenu heb ik hier dan ook rekening mee gehouden. Geniet lekker van jullie Pinksterweekend.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 72 makkelijke recepten

Maandag: vega pasta met restjes groente

Dit vegetarisch pasta recept kreeg ik als personeelslunch na een dagje verse pasta maken. Het bestaat in zijn geheel uit restjes, dus duik de koelkast in en geef je eigen draai eraan.

Pasta met groente

Dinsdag: bonenschotel met kip en rijst

Dat ik gek ben op bonen, hoef ik niemand meer te vertellen toch? Deze bonenschotel is een heerlijke voedzame maaltijd voor doordeweeks.

bruine bonen schotel

Woensdag: pasta salade met geitenkaas

Volgens de weer-app is het woensdag heerlijk weer met temperaturen rond de 26 graden. Voor mij direct een reden om buiten te eten en te genieten van een pasta salade met geitenkaas en druiven. De dressing met venkelzaad wil je een keer uitproberen.

Pastasalade met geitenkaas, druiven en noten. Een maaltijdsalade voor een zomerse dag.

Donderdag: spinazie stamppot

Een stamppot boordevol groente is altijd goed.

Spinazie stamppot met gerookte kip en rode pesto. Deze zomerse stamppot heeft een Italiaanse twist.

Vrijdag: kip gyros wrap met tzatziki

Ben je gek op gyros en wil je dit eens zelf maken met kip? Dan is dit jouw recept. Een echte fastfood friday maaltijd.

kip gyros wrap met tzatziki 1a

Zaterdag: kwarktaart in een glaasje

In het weekend mag er een ander soort toetje op tafel komen. Deze glaasjes zien er zo gezellig uit en vallen bij iedereen in de smaak.

kwarktaart in een glaasje

Zondag: kokosbollen

Zondag is bakdag en vandaag staan er zelf gemaakte kokosbollen met 3 ingrediënten op het programma.

kokosbollen

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.