Weekmenu 64 – makkelijke recepten

Over een weekje is het pasen. Hebben jullie er al zin in? Komen jullie bij elkaar elkaar met familie of vrienden? Aankomende week komen er nog een paar passende gerechtjes online. In ditweekmenu heb ik ook weer twee paas recepten verstopt. Zo geef ik je 3 Paasbrunch recepten die in een handomdraai op tafel staan en een echt lente dessert met mango, mascarpone en amaretti koekjes.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 64 makkelijke recepten

Maandag: vegetarische balletjes

Met deze vegetarische balletjes door bijvoorbeeld de spaghetti heeft de rest van het gezin echt niet door, dat er geen vlees inzit. Daarbij hoef je niet allerlei ingewikkelde ingrediënten in huis te halen om deze zelfgemaakte vleesvervanger te bereiden. Bij mij thuis vonden de kids de spaghetti te gek!

3 x vegetarische balletjes

Dinsdag: bloemkool curry

Bloemkool past perfect bij Oosterse gerechten. De curry pasta geeft pit aan dit recept en je krijgt lekker veel groente binnen.

bloemkool curry

Woensdag: Spaanse boerenkool met chorizo

Ok, geen spanjaard heeft ooit deze boerenkool gemaakt. Dit mag de pret niet drukken. De chorizo en gerookte paprika geven een Spaans tintje aan deze stamppot.

Spaanse boerenkool stamppot met chorizo en geroosterde paprika

Donderdag: eenpans spaghetti met courgette

Een pasta mag natuurlijk niet ontbreken in het weekmenu. Elke week staat er minstens 1x pasta bij ons op het menu. Bij dit recept mogen alle ingrediënten in een pan. Lekker makkelijk.

eenpans spaghetti met courgette

Vrijdag: wraps met zoete aardappel, avocado en bonen

Voor ons zijn wraps echt iets voor de vrijdagavond. De combinatie van zoete aardappel, avocado, bonen en feta is echt goddelijk!

Wraps met zoete aardappel en avocado

Zaterdag: mascarpone met amaretti koekjes

Pasen komt steeds dichterbij. Zoek je nog een lekker lente recept? Maak dan deze mascarpone met amaretti koekjes en mango. Smaakt geweldig en ziet er ook net zo uit.

mascarpone met amaretti

Zondag: brunchrecepten

Een rustige opstart in het weekend is een must. Met Pasen maak ik er net iets meer van. In dit blog heb ik 3 heerlijke paasbrunch recepten gezet van een eiersalade met truffel, blini’s met pesto en zalm en een broodpudding. De ingrediënten komen uit de Allerhande Paasbox, zo ben je in 1x klaar voor de feestdagen.

3 x paasbrunch recepten in een handomdraai op tafel

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.