Weekmenu 55 makkelijke recepten

Wat is een weekmenu toch handig. Ik probeer mijn maaltijden ook altijd te plannen om mij er vervolgens niet aan te houden… Wekelijks komt er iets leuks tussendoor of ik heb geen zin in de geplande nasi of spaghetti. Voor mij is het weekmenu dan ook meer een soort houvast met een wisselende kliekjesdag. Daarbij vind ik 4 dagen vooruit plannen ook een weekplanning 🙂

Hoe gaan jullie er mee om? Houd je je altijd strikt aan je planning? Ik ben heel benieuwd.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 55 makkelijke recepten

Maandag: kokos kikkererwtensoep met rijst

Na het weekend met gezellig afspraken is het altijd fijn om flink veel groente te eten. En dat lukt zeker met deze vegetarische kikkererwtensoep met rijst.

Kokos kikkererwtensoep met rijst

Dinsdag: spruitjes met krieltjes uit de oven

Spruitjes, je houdt ervan of niet. De heren in huis gruwelen ervan, de dames genieten van de groene kooltjes. Deze spruitjes zijn lekker crunchy doordat ze kort gekookt worden en dan verder garen in de oven.

Spruiten met krieltjes

Woensdag: ovenschotel met pompoen en zoete aardappel

Een ovenschotel met pompoen, zoete aardappel en feta. Wat een gelukkig huwelijk aan smaken!

pompoen ovenschotel 1a

Donderdag: pasta met tonijn en sperziebonen

Een pasta mag natuurlijk niet ontbreken. Ik denk zelfs dat ze bij mij thuis protest aantekenen als dit een week niet op tafel komt.

Pasta met tonijn

Vrijdag: 8 x burgers

Na een week vol groente is het nu tijd voor hamburgers. Van burgers met vlees, kip of peulvruchten. Kijk welke variant bij je past.

chicken chorizo burgers

Zaterdag: ontbijten zonder brood

Een relaxte start van het weekend is zo fijn. Een boterham kan natuurlijk altijd. Heb je wel eens gedacht aan een ontbijtje zonder brood? Bij deze wat inspiratie.

banaan havermout uit de oven

Zondag: sap recepten

Hmmm kijk de sapjes er eens goed uitzien. Super gezond en nog lekker ook.

Gezonde verse sappen

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.