Ik ben jarig en trakteer (3x)…..

Deze actie is gesloten. De winnaars zijn Karin, Grete en Chantal en jullie hebben inmiddels bericht van mij ontvangen.

Er is er een jarig hoera, hoera. Dat kun je wel zien, dan ben IKKKKK.Vandaag is er een klein feestje op de blog. Ik mag wederom 27 kaarsjes uitblazen, hahaha Ik ben inmiddels op een leeftijd gekomen dat ik gestopt ben met tellen. Mijn vrienden en familie weten er alles van. Maar goed, even terug naar mijn feestje. Ben je nieuwsgierig wat er te winnen is vandaag? Lees dan snel verder!

Hoe vaak stel jij jezelf de vraag: ‘Wat zullen we eten vanavond?’ Ik ga je de oplossing cadeau doen. In totaal maken 3 gezinnen kans op de Eetkalender 2018 van Francesca Kookt. De kalender bevat voor elke weekdag één nieuw recept, boodschappenlijstje én handige weekplanners lijst met voldoende schrijfruimte voor het hele gezin.

FK Eetkalender 2018 overzicht WK23 FK Eetkalender 2018 recepten WK23a

Ik ben een groot Eetkalender fan. Bij mij hangt ‘ie op de wc. De kinderen schrijven hun activiteiten erin en kiezen zo nu en dan een recept uit. Vorig jaar heb ik recepten aangeleverd voor de 2017 editie. Dit jaar was ik onderdeel van Francesca’s kookteam. Cool!

Wat kun je verwachten? Van vis-, vlees- en vegagerechten met tussendoor leuke tips en extra informatie, bijvoorbeeld over seizoensgroenten. Nieuw dit jaar is de maandelijkse Francesca Kookt Klassieker met één van de succesrecepten van de blog én iedere maand staat er ook een recept in van een van haar favoriete Nederlandse (food)bloggers.

Super tof vind ik de vaste kliekjesdag op vrijdag zodat je zo min mogelijk hoeft weg te gooien. Als bonus vind je achterin nog basisrecepten voor bijgerechten, de handige receptenindex en een notitiepagina. Eigenlijk is het een kookboek in kalender vorm, die je ter inspiratie in huis wilt hebben.

FK Eetkalender 2018 oktober

Winactie
Hoe maak je kans op 1 van de 3 Eetkalenders van Francesca Kookt?

  • Laat onder aan deze post wetenwaarom je 1 Eetkalender wilt winnen, met een geldig e-mailadres.
  • De actie loopt tot en met zaterdag 2 december en de winnaars worden zondag 3 december bekend gemaakt.
  • Voor mij hoef je deze actie niet te delen op social media (mag natuurlijk wel).
  • Let op, heb je een hotmail adres dan kan mijn mail bij je in de spam terecht komen.
  • De winnaar wordt bekend gemaakt in dit blog én op social media.

p.s. kun je niet wachten en wil je de Eetkalender alvast bestellen? Dit kan exclusief bij Francesca Kookt voor € 19,95 en dan ontvang je ook nog een gratis weekend recepten e-book van € 4,95 cadeau. Ik zeg doen voor jezelf of cadeau voor de feestdagen.

Eetkalender-aan-keukenwand

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.