Linda viert feest: winactie 3 product pakket Rude Health

De winnaar is bekend. Astrid van harte gefeliciteerd met je prijs!

Vrijdag is een feestdag. Niet alleen qua eten maar ook met cadeaus. Ik vier mijn 4 jarige blogfeestje graag goed! Vandaag maak ik de derde en één na laatste winactie bekend.Maak kans op een mega product pakket van Rude Health t.w.v. ruim € 100,-. Ja te gek hè. Wie wil er nu niet zijn kast vol zetten met pure ingrediënten, zonder suiker en allerlei kunstmatige toevoegingen?

Het verhaal achter Rude Health spreek mij erg aan. De granola’s, muesli’, zuivelvrije dranken, havermout en repen zijn gemaakt van pure ingrediënten. Of zoals ze zelf zeggen: onze ingrediënten komen van de boom, uit het veld of de gaard. En dus niet uit een fabriek of uit één of ander schimmig laboratorium. Wij vinden dat eten gemaakt moet zijn van eten – zonder verdikkingsmiddelen, smaakmakers of andere rotzooi.

Met goede producten in je lijf, kun je de hele wereld aan. Daar staat Rude Health voor. Letterlijk betekent het in het Engels, dat je in blakende gezondheid bent en barst van de energie.

Dus nu is dit jouw kans om het hele assortiment eens uit te proberen. Maak eens een ontbijttaartje met de porrigde Almond Butter of havermout banaan uit de oven met de cashew drink. Of stop een reep in je tas. Altijd handig om bij je te hebben, want de repen zijn een soort mini-moestuin van fruit en noten. Zoonlief kon niet wachten om de peanut bar uit te proberen.

winactie 3 pakket rude health

Winactie
Hoe maak je kans op het Rude Health pakket?

  • Laat onder aan deze post wetenwaarom je dit pakket met 35 producten wilt hebben, met een geldig e-mailadres.
  • De actie loopt tot en met donderdag 5 oktober en de winnaar wordt vrijdag 6 oktober bekend gemaakt.
  • Voor mij hoef je deze actie niet te delen op social media (mag natuurlijk wel). Ik wil graag dat het product pakket bij een liefhebber terecht komt, dus overtuig mij maar.
  • Zorg dat je een geldig e-mail adres achterlaat. Op die manier neem ik contact met je op. Let op, heb je een hotmail adres dan kan mijn mail bij je in de spam terecht komen.
  • De winnaar wordt bekend gemaakt in dit blog én op social media.

Volgende week vrijdag komt de vierde en laatste winactie online. Het is iets heeeeel tofs dus ik benieuwd naar jullie reacties.

winactie 3 pakket rude health

Het pakket voor dit blog zijn door Rude Health ter beschikking gesteld. Je kunt de producten kopen bij Stach, AH, Marqt, Holland & Barrett, Organic, Odin en Natuurwinkel. Lees hier mijn disclaimer.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.