Het weer is toch echt omgeslagen in herfstachtig. Om eerlijk te zijn, heb ik nog wat moeite om te schakelen. Het lukt nog niet om afscheid te nemen van de zomer. Dit is ook te zien aan hetweekmenu.
Deze week ben ik druk bezig geweest om allerlei toffe winacties te organiseren. De blog bestaat namelijk 4 jaar. Elke vrijdag kun je een nieuwe give-away verwachten. Heb jij al meegedaan aan de pindakaas actie?
Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda
p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.
Weekmenu #36 makkelijke recepten
Maandag: spaghetti cacio e pepe
Een makkelijk vegetarisch recept om de week mee te beginnen. Een pasta met slechts 3 ingrediënten. Lekker met een groene salade erbij.
Dinsdag: noedels met kip en pittige pindasaus
Op dinsdag staat er een kommetje geluk op tafel.
Woensdag: couscous spinazie salade
Een van mijn favoriete graantjes is couscous. Het is in een mum van tijd klaar en een fijne maaltijdcomponent.
Donderdag: Griekse salade
Juist op een dag dat je druk bent is deze salade handig. Snijd eventueel de groente van te voren, zodat het snel op tafel staat. Serveer er brood bij of een kop soep.
Vrijdag: tonijnburgers
Het is weer fast food friday met zelfgemaakt burgers. Dit keer niet van vlees maar tonijn. Yum!
Zaterdag: wortel taugé salade
De marinade voor deze salade is meer dan goddelijk. Dit bord bevat veel groente en is heerlijk knapperig.
Zondag: pindakaas rijstrepen
Pindakaas, ik ben en blijf er dol op. Deze rijstrepen zijn heerlijk voor onderweg of in de trommel van de kids.
Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.