Weekmenu makkelijke recepten 216

Wat eten we deze week? Kijk mee naar het nieuweweekmenu volop inspiratie. De vakantie is bij ons begonnen en wordt het tijd om te ontspannen. Van buiten eten krijg ik een vakantie gevoel en dat ga je zeker krijgen met deze nieuwe eetplanning.

Maandag starten we met de TikTok pasta van de bbq. Op mijn Instagram account kun je in een reels zien hoe je dit recept bereid. De barbecue gaat zelfs twee keer aan deze week met het recept voor Italiaanse kipspiesjes. Op woensdag staat een maaltijd salade op de planning. Het camping recept is een pasta carbonara. Aan het einde van de week hoef je niet te koken, want de ingrediënten van de spring rolls zet je op tafel. Kijk snel verder hoe de recepten er voor het weekend uitzien.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu makkelijke recepten voor het avondeten

Weekmenu makkelijke recepten: 216

Maandag: feta pasta (TikTok) van de bbq

Je hebt vast wel eens van die TikTok trend van gebakken feta uit de oven gehoord. Je kunt de feta met tomaatjes ook garen op de bbq. In dit blog leg ik je uit hoe dit werkt. Het is een ideale vakantie maaltijd.

feta pasta van de bbq

Dinsdag: Italiaanse kip spiesjes

Eén van onze lievelingsrecepten voor op de barbecue zijn deze Italiaanse kip spiesjes met gegrilde groente. Het vlees wordt gemarineerd en ingesmeerd met zelfgemaakte pesto.

Italiaanse kip spiesjes

Woensdag: Griekse kip pasta salade

De Griekse kip pasta salade zit bomvol smaken. Een Griekse salade wordt aangevuld met gemarineerde kip en gekookte pasta. Een heerlijke maaltijdsalade.

Griekse kip pasta salade

Donderdag: pasta carbonara

Een pasta carbonara is een maaltijd met weinig ingrediënten en een simpele bereiding. Dit gerecht is makkelijk om te maken op de camping of vakantie adres.

pasta carbonara voor op de camping

Vrijdag: spring rolls met kip

Zet alle ingrediënten voor de spring rolls op tafel en laat iedereen zijn eigen rijstpapier vullen.

Spring rolls met kip

Zaterdag: koken op de camping tips

Voor deze zaterdag even geen recept, maar tips voor koken op de camping. De tweede regio heeft inmiddels vakantie gekregen en vele vertrekken naar een camping. Om het koken makkelijker en nog lekkerder te maken kun je dit blog lezen.

Koken op de camping tips

Zondag: wraps met kip en mango

Lunchtime: de wraps met kip, mango en chilisaus zijn heerlijk fris. Maak ze voor het weekend of neem ze mee voor een picknick.

wraps met kip en mango

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren deze makkelijke recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu recepten ideeen voor het avondeten

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.