Linda viert feest: winactie 1 meter pindakaas

De winnaar van de 1 meter pindakaas is bekend. Jo’s Daughter van harte gefeliciteerd. Dank allemaal voor het meedoen.

Yes, het is feest op de blog! Lekker eten met Linda bestaat 4 jaar! En bij een feestje horen cadeaus. Niet voor mij, maar voor jullie. De komende weken kunnen jullie elke vrijdag een nieuwe winactie verwachten. Ik trap af met de eerste winactie 1 meter pindakaas.

Soms geloof ik het zelf niet, dat mijn blog vier jaar bestaat. De tijd is werkelijk voorbij gevlogen. Voor mijn gevoel schreef ik gisteren mijn eerste blog over de waterijsjes van vers fruit. Ik weet nog goed dat ik na publicatie en plaatsing op Facebook snel mijn pc heb uitgezet. Ik was veel te bang voor de reacties…

Inmiddels is er zoveel veranderd. Met name het eerste jaar schreef ik veel gezonde recepten. Ik ben hier een beetje van afgestapt, want ik heb duidelijk twee kanten. Ik zeg niet voor niks dat ik gek ben op groente en havermout maar ook op een bitterbal en witte wijn.

Ook deed ik in het begin een beetje ingewikkeld met de recepten door veel ingrediënten te gebruiken bijvoorbeeld. Een blog is een verpersoonlijking van jezelf, dus aan de hand van de recepten kun je zien in welke fase ik zit. Ik ben toch echt van de makkelijke en snelle recepten zodat er tijd over is om andere dingen te doen… Wel zo fijn toch?

een meter pindakaas

Wat er niet veranderd is de afgelopen jaren is mijn liefde voor pindakaas. Als klein meisje at ik bijna dagelijks een boterham met pindakaas. De enige variatie was met of zonder nootjes. Tegenwoordig heeft mijn Albert Heijn een schap van een meter vol met allerlei pindakaas soorten.

De eerste keer heb ik 5 minuten staan dralen voor de pindakaas van Mr. Kitchen’s. Ik kon geen keuze maken uit één van de 7 smaken. Welke neem ik nu mee: Kokos Maple, Sinaasappel rozijn, Cranberry Kaneel, Super Crunchy, Chocolade of toch Zeezout Karamel? Het is uiteindelijk de laatste geworden. Het liefst had ik ze allemaal meegenomen, de potten opengedraaid en overal een hapje van genomen. Ken je dat gevoel? Nou dat is nu mogelijk. Je kunt namelijk een meter pindakaas winnen met een te gek t-shirt.

Winactie
Hoe maak je kans op 1 meter Mr. Kitchen’s pindakaas, plus een exclusief pindakaas t-shirt en 1 pot chia fruit?

  • Laat onder aan deze post wetenwaarom je de grootste pindakaas liefhebber bent, met een geldig e-mailadres.
  • De actie loopt tot en met donderdag 21 september en de winnaar wordt vrijdag 22 september 2017 bekend gemaakt.
  • Voor mij hoef je deze actie niet te delen op social media (mag natuurlijk wel). Ik wil graag dat de meter pindakaas bij een echte pindakaas liefhebber terecht komt, dus overtuig mij maar.
  • Zorg dat je een geldig e-mail adres achterlaat. Op die manier neem ik contact met je op. Let op, heb je een hotmail adres dan kan mijn mail bij je in de spam terecht komen.
  • De winnaar wordt bekend gemaakt in dit blog én op social media.

Dit prijs voor dit blog is door Mister Kitchen ter beschikking gesteld. Lees hier mijn disclaimer.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.