De komende week hebben de kids herfstvakantie. Heerlijk. Ik probeer dan zelf ook even iets rustiger aan te doen. Afgelopen week heb ik flink geknald met een kookdag met Lucie. Ter voorbereiding ben ik ook een paar uurtjes kwijt met recepten verzinnen, boodschappen doen en na de kookdag direct alle recepten uitwerken.
Deze week had ik ook nog twee toffe meetings. Zo doe ik belangeloos mee aan het campagne van Unicef en hiervoor was een kick off ontbijt met Nicolette van Dam. Daar heb ik super leuke mensen ontmoet. Donderdag stond ik weer in de keuken om voor 60 man een hapje te maken voor een diner met mijn advertising bureau. Dit was een super interessante meeting met 40 potentiële klanten.
Voor aankomende week heb ik veel voorbereid, dus werk ik op halve kracht. In het weekmenu heb ik makkelijke recepten opgenomen, precies zoals het hoort bij een weekje vrij. Van een eenpans pasta, een stamppot en een visstoofschotel. Voor een lekkere aardappel groente vlees maaltijd, geef ik je het recept voor zelfgemaakte Wienerschnitzel. Wie lust dit nu niet? Vergeet ook niet om naar het recept van zondag te kijken. Het zelfgemaakte brood uit de pan is echt een toppertje.
Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda
p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.
Weekmenu 128 makkelijke recepten
Maandag: eenpans spaghetti met courgette
Zoals al eerder genoemd, doen we niet te moeilijk deze herfstvakantie. Een eenpans pasta is altijd zo fijn. Deze makkelijke maaltijd heeft zelfs 3 verschillende soorten groente. Yum!
Dinsdag: Indische gehaktballetjes met rode kool
Een klassieke stamppot met boerenkool en worst vind ik zalig op zijn tijd. Mocht je toe zijn aan variatie, dan is deze rode kool stamppot met Indische gehaktballetjes iets voor je.
Woensdag: Zelf Wienerschnitzel maken
Mijn kinderen zijn gek op “gepaneerd” vlees. In dit blog leg ik je stap voor stap uit hoe je zelf Wienerschnitzels maakt.
Donderdag: Marokkaanse visstoofschotel
Van dit visstoofpotje word ik altijd zo blij. Het gerecht zit vol warme smaken en voor de vis kun je visfilet uit de vriezer gebruiken.
Vrijdag: pita pulled champignon
De pulled pork en chicken zijn alom bekend. Wist je dat je ook pulled “groente” kan maken? Ik heb hiervoor champignons gebruikt. Kijk maar eens hoe dit werkt.
Zaterdag: kweeperen jam
Kom je vandaag nog op de markt? Neem dan kweeperen mee om een lekkere jam te maken voor bij een stukje kaas.
Zondag: no knead bread uit de pan
Voor dit brood gooi je 4 ingrediënten bij elkaar en laat dit 12-18 uur rijzen. Even het lucht laten ontsnappen door kort te kneden en 30 minuten later mag het brood met pan en al de oven in. Heerlijk!
Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.
Weekmenu’s bewaren op Pinterest?
Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.