Weekmenu 26 makkelijke recepten

Het weekmenu wordt elke week weer enorm goed door jullie gelezen. Dat maakt het ook zo leuk om dit te maken. Binnenkort las ik een kleine pauze in. Volgende week maak ik het voorlopige laatsteweekmenu en na de zomer pak ik het gewoon weer op hoor. Wees niet getreurd, want ik zorg voor alternatieve die passen bij de zomer.

Voor deze week staat er een maaltijd salade op het menu. En wie lust er geen pasta met romige avocadosaus? Ook kun je zelf saté maken, een dikke vette aanrader. Ik ben al helemaal in vakantiesferen aan het komen met de caprese hamburgers en piadina. Ik heb zelfs een aftelkalender aan mijn beeldscherm hangen….

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu makkelijke recepten voor het avondeten

Weekmenu #26 makkelijke recepten

Maandag: andijviesalade met geitenkaas

Zo na het weekend starten we op met een flinke salade. Ben je met zijn tweeën? Verdubbel dan de aantallen en serveer er stokbrood bij.

Andijvie salade

Dinsdag: zelf saté maken

Zodra je eenmaal zelf saté hebt gemaakt, wil je niet meer die kant en klare marinade. Het is echt vrij simpel en zo veel lekkerder.

zelf sate maken

Woensdag: pasta met romige avocado saus

Een pasta op woensdag doet het bij de kids altijd goed. De saus is niet van tomaten maar avocado’s. Dit zorgt voor een lekkere romige saus.

pasta met romige avocadosaus

Donderdag: aspergesoep van de schillen

Je hebt toch wel het kookvocht en de schillen van de aspergetaart van vorige week bewaard? Dan kun je nu hiermee een keuze maken uit deze 3 asperge soep recepten.

aspergesoep van schillen

Vrijdag: caprese hamburgers

Hamburger friday it is. De hamburgers maak je zelf en geef je een Italiaanse touch door de tomaten, mozzarella en pesto mayonaise.

Caprese hamburgers met pesto mayonaise

Zaterdag: waterijsjes van vers fruit

Het weer vraagt om ijsjes. Dit is mijn eerste blog ooit en nog steeds maken wij deze ijsjes. Met dit verschil dat de kinderen het helemaal zelf doen…

Waterijsjes van vers fruit

Zondag: piadina Italiaans platbrood

Om alvast in vakantiesferen te komen, lunch je met een typisch Italiaans platbrood: piadina. Het zijn net wraps en kun je gewoon ook in Nederland in de supermarkt kopen. Kijk maar in het Italiaanse schap van de Albert Heijn.

piadina (Italiaans platbrood)

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Benieuwd naar de eerder verschenen weekmenu’s? Deze kun je hier allemaal terug vinden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.