Kijkje in mijn leven juni 2017

De maand juni stond in het teken van genieten en werk, werk, werk. Ik kan mij herinneren dat ik vorig jaar rond deze periode zo naar de zon verlangde. Wat dat betreft zijn we al flink verwend. Wat heb ik zoal uitgespookt? Een weekendje weg met manlief en verder heb ik geen idee want er staan nauwelijks foto’s op mijn telefoon. Ik heb net genoeg foto’s om eenkijkje in mijn leven te geven.

Zeker eens per jaar proberen manlief en ik samen een weekendje weg te gaan. Dit keer hadden we een goede reden want vrienden van ons zijn verhuisd naar Duitsland en vierden daar hun bruiloft. Het was aan de ene kant een behoorlijk volksverhuizing want alle vrienden reisden naar München af.

Aan de andere kant hebben wij met elkaar hele gezellige dagen gehad. De kinderen waren ondergebracht dus iedereen had tijd voor zichzelf en hoefde niet voor een oppas naar huis. Het weer was prachtig op een locatie vlakbij een meer en dus het voelde ook echt als een mini vakantie.

kijkje in mijn juni 2017

Nou maak ik eigenlijk heel weinig foto’s van mezelf. Ik houd er niet zo van. Recentelijk heb ik twee crematies gehad, waar een fotorapportage voorbij kwam. Dit zette mij aan het denken, want zo’n fotoreeks heb ik niet van mezelf. Het weekendje weg moest het er maar eens van komen. Dus even een snelle foto van manlief en mij bij het eten en voordat we het feest begon. Kijk ons toch eens stralen.

kijkje in mijn juni 2017

En wat eet je daar nu zoal? Natuurlijk een Wiener schnitzel, een pasta als ontbijt en een asperge cordon blue was toch echt een topper. Ik ben er zelf mee aan de slag gegaan, maar dat heeft nog wat finetuning nodig.

kijkje in mijn juni 2017

Na 4 dagen is het dan heerlijk om die twee kleine monsters weer in de armen te sluiten. De kids mochten kiezen wat we aten. Tegenwoordig vragen ze dan om een restaurant… Kijk zoonlief is genieten van zijn burger.

kijkje in mijn juni 2017

En dochterlief heeft het niet van een vreemde. Deze foto moest ik snel even maken.

kijkje in mijn juni 2017

Even proosten op het weekend. Ik heb veel gewerkt, ook in de weekeinde en dat is zo’n glaasje echt verdiend.

kijkje in mijn juni 2017

Deze Griekse kipspiesjes komen binnenkort online. Ze waren mij toch een partij lekker. Ik heb ze uiteindelijk nog een keer gemaakt voor de foto’s. Geen straf kan ik je vertellen.

Griekse kipspiesjes met citroen en oregano

Manlief is gek op aardbeien. Onze mini moestuin is een beetje verwaarloosd met het gevolgd dat de aardbeien flink door de tuin zijn gaan “lopen”. Geen probleem dan maken we er toch gewoon jam van. Dit is echte ouderwetse jam gewoon met suiker, te vergelijken met Bonne Maman jam. Super lekker.

kijkje in mijn juni 2017

Koken, koken, koken en typen, typen, typen. Ik ben lekker bezig, al zeg ik het zelf. Ik maak wel heel veel foto’s maar die kan ik nog niet plaatsen. Laatst dacht ik in het weekend even een tipje van de sluier op te lichten. Gewoon even een snelle foto van mijn telefoon. Nou ik heb dit geweten. Het goede nieuws is dat het recept zondag online komt.

kijkje in mijn juni 2017

Ondertussen werk ik nog even verder. Het is wat stiller op (Stories). Dat maak ik binnenkort allemaal weer goed. Op naar het volgende kijkje in mijn leven.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.