Weekmenu 21 makkelijke recepten

De afgelopen dagen hadden wij bedacht om te gaan klussen. Maar nee, toch maar niet. Jeetje wat heb ik genoten van het heerlijke weer. Bijna had ik eenweekmenu gemaakt met alleen maar zomers recepten. Toch heb ik mij bedacht en er een “normale eetweek” van gemaakt.

Van grote gevulde portobello’s uit de oven, een hartige taart met asperges, een zalige Thaise rode curry, gehaktballetjes en vega burgers. Een aanrader zijn de appelkoeken van havermout om eens te maken. Geniet ervan.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu makkelijke recepten voor het avondeten

Weekmenu #21 makkelijke recepten

Maandag: gevulde portobello uit de oven

Een portobello is zo handig om te vullen met allerlei lekkers. Verdubbel de hoeveelheden en maak er nog een groene salade bij voor grote eters.

gevulde portobello uit de oven

Dinsdag: aspergetaart met beenham

Geniet van de asperges zolang het kan. Deze aspergetaart heb ik al meerdere keren gemaakt. Echt een fijn recept.

aspergetaart met beenham

Woensdag: thaise rode curry met kip

Een curry kun je het hele jaar door eten. En dit hoeft echt niet zo pittig te zijn als je denkt. Mijn kinderen eten hier ook gewoon van mee.

Thaise rode curry

Donderdag: gehaktballetjes met verse kruiden

De kant en klare gehaktkruiden kook ik niet meer. Inmiddels heb ik genoeg kruiden in huis om zelf een mengsel te maken. En in deze periode van het jaar, gebruik ik graag de verse kruiden uit de tuin.

gehaktballetjes met verse kruiden

Vrijdag: bieten linzen burgers

Begin het weekend met een lekkere burger. Niet van vlees maar van bieten en linzen. Echt een super combi en je mist het vlees niet.

bieten linzen burgers

Zaterdag: amuse sushi in a glass

Voor als je dit weekend nog eters krijgt of zin hebt om uitgebreider te koken. Gooi alle ingrediënten voor sushi in een glaasje en klaar ben je.

Sushi in a glass

Zondag: appelkoeken van havermout

Op zondag is het al jaren bakdag op de blog. Deze appelkoeken met havermout wil je eens gemaakt hebben en vul je vriezer ermee.

Appelkoeken van havermout

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Benieuwd naar de eerder verschenen weekmenu’s? Deze kun je hier allemaal terug vinden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.