Weekmenu 168 makkelijke recepten

Voor ons start dit weekend onze staycation. Er hangt even geenweekmenu in de keuken. Bij vakantie horen wat mij betreft geen geplande maaltijden. Voor het weekmenu is een lijst met afhaal, restaurantjes en uitprobeer recepten voor de barbecue in de plaats gekomen.

In de eetplanning wederom een recept uit de serie “koken op de camping“. Daarnaast staat er een maaltijdsalade en een barbecue recept op de planning. We hopen gewoon op mooi weer en elke avond buiteneten. Enne, heb je al jouw exemplaar van het barbecue E-book gedownload? Klik op onderstaande button en ontvang het E-book in je mail.

Download button

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu 168 makkelijke recepten

Maandag: groentepakketjes van de bbq

Een van mijn lievelingsrecepten voor op de barbecue zijn deze groentepakketjes. Het is een veel bezocht recept door jullie. Ik kook graag lekker én makkelijk met recepten waar je weinig omkijken naar hebt. Dat geldt zeker ook voor deze groentepakketjes van de barbecue.

Groentepakketjes met feta van de bbq

Dinsdag: Aziatische biefstuk spiesjes

Voor de Aziatische biefstuk spiesjes maak ik gebruik van mijn favoriete oosterse marinade bestaande uit knoflook, sojasaus, sesamolie en gember. Hmmmm..

Aziatische biefstuk spiesjes

Woensdag: aardappelsalade met maïs en ham

Bij een aardappelsalade denk ik altijd aan mijn oma. Als we kwamen stond er altijd eten klaar. Zomers kreeg je vaak een “slaatje” zoals zij dat noemden. Dit is een lekkere frisse salade en fijn bij warm weer.

Aardappelsalade met mais

Donderdag: hamburgers met sojasaus

Deze burgers hebben intussen tientallen keren op ons weekmenu gestaan. Manlief heeft dit recept bedacht op vakantie. Een zelfgemaakte burger met slechts 7 ingrediënten. Probeer het ook eens!

runderhamburger met sojasaus

Vrijdag: camembert van de bbq

Een leven zonder kaas kan ik mij niet voorstellen. Zo jammer dat mijn dochter geen kaas lust. Deze camembert is een soort kaasfondue en eten we als ze niet thuis is.

Camembert op de barbecue

Zaterdag: knoflooksaus met geroosterde knoflook

De blog staat vol met basis recepten om zelf te maken. Een simpele knoflooksaus kun je met mayonaise, yoghurt en knoflook maken. Dit is een recept vanaf scratch met geroosterde knoflook. De smaak is zoet en romig.

Knoflooksaus met geroosterde knoflook

Zondag: fruitwater

Lukt het jou om voldoende water te drinken? Om het water drinken aantrekkelijker te maken, kun je groente, fruit en kruiden toevoegen. In dit blog staan maar liefst 4 recepten.

4x fruitwater recepten. Combineer groente, fruit en kruiden en maak eenvoudig zelf een soort van limonade. Een lekker verfrissend drankje voor de zomer.

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu recepten editie 168 met zomerse gerechten zoals groentepakketjes, camembert en biefstuk van de barbecue.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.