Weekmenu makkelijke recepten 217

Zaterdagmorgen, tijd voor een nieuwweekmenu. De vakantie is nu echt voor iedereen aangebroken. Wat is het toch heerlijk om geen strakke planningen te hebben voor de kids, sporttrainingen of wat dan ook.

Wat staat er op de eetplanning deze week? Kijk maar eens mee naar een couscous maaltijdsalade, een pasta met 3 ingrediënten en volop inspiratie voor bbq bijgerechten. Shoarma op vrijdag is altijd een goed idee, zeker als er een plaattaart van gemaakt wordt. Verder heb ik een fijn basis recept voor zelf ijsthee maken. Zondag kun je genieten van chocolade kokos bonbons.

Enne, heb je al jouw exemplaar van het barbecue E-book gedownload? Klik op onderstaande button en ontvang het E-book in je mail.

Download button

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu makkelijke recepten voor het avondeten

Weekmenu makkelijke recepten: 217

Maandag: couscous met groene asperges

De groene asperges, rucola, feta en de dressing met citroen en munt maken deze couscous salade lekker zomers. Ik houd erg van dit soort maaltijden die in de basis heel eenvoudig zijn. Los van de dressing heb je slechts 5 ingrediënten nodig.

Couscous met groene asperges

Dinsdag: 35 x bijgerechten voor de bbq

Inspiratie nodig voor bijgerechten voor de bbq? Ga er maar even voor zitten. In dit overzicht staan maar liefst 35 recepten verdeeld over 7 thema’s: groenten bij de bbq, aardappel recepten, de lekkerste salades, zelfgemaakt brood, fruit, sausjes & dips en drankjes voor bij een barbecue.

35 x bijgerechten voor de bbq

Woensdag: cacio e pepe

Ga je naar Italië deze zomer? Maak dan cacio e pepe met pecorino, spaghetti en peper.

spaghetti cacio e pepe

Donderdag: bruschetta op de camping

Het koken op de camping recept zijn bruschetta’s gemaakt van oud (stok)brood. Mijn kinderen hebben deze heerlijk geroosterde broodjes met beleg ontdekt. Bijna dagelijks maak ik wel een paar broodjes met tomaat en basilicum voordat we aan tafel gaan.

Bruschetta op de camping

Vrijdag: plaattaart met kipshoarma

Een plaattaart eet ik nou eigenlijk nooit op maandag. Ik vind een plaattaart op tafel zetten altijd feestelijk en beter bij een vrijdag, zaterdag of zondag passen. Het rol bladerdeeg beleg je met kipshoarma en dat is weer eens iets anders.

Plaattaart met kipshoarma

Zaterdag: ijsthee maken

Een kant en klaar pak ijsthee is zoet. Zelf ijsthee maken is veel puurder van smaak en nog gezond ook.

zelf ijsthee maken

Zondag: chocolade kokos bonbons

Eigenlijk hoor ik het recept van deze chocolade kokos bonbons niet met jullie te delen. Zodra je er aan begint, kun je niet meer stoppen. Ze zijn verslavend lekker.

Chocolade kokos bonbons

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren deze makkelijke recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu recepten inspiratie voor het avondeten

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.