Weekmenu 143 makkelijke recepten

Deze week was relaxt en eindelijk ook weer eens normaal. Ik heb de tijd genomen om mijn bureau op te ruimen en een planning te maken. Het is maar goed dat ik dit gedaan heb, want daarna kwam de één na de andere aanvraag binnen voor samenwerkingen. Gelukkig heb ik nu overzicht, dus dat moet allemaal lukken.

Dit weekend hebben we allemaal gezellige afspraken staan van een etentje bij buren, een 65 jarig feestje tot de kampioenswedstrijd van onze dochter. Ik heb er zin in!

In het weekmenu staan een aantal recepten voor als je minder tijd hebt om het avondeten te maken. De noedels met prei en ei staan hier in allerlei samenstellingen regelmatig op het menu. Of kies 1 van de 10 makkelijke en gezonde recepten die snel klaar zijn. Verder een gezond AGV-tje waarbij je alle ingrediënten in een ovenschotel stopt. Daarnaast stoven we rode kool en staat vrijdag in het teken van friet met kip.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 143 makkelijke recepten

Maandag: noedels met prei en ei

Een lekker en makkelijk vegetarisch recept om de week mee te beginnen. Terwijl de noedels wellen, bereid je de groente voor en kook je de eitjes. Lekker easy op maandag.

Vegetarisch wokgerecht van noedels met prei en ei.

Dinsdag: krieltjes met broccoli en kip

Waar zou ik toch zijn zonder de oven? Je stopt alle ingrediënten in een ovenschaal en verder heb je er nauwelijks omkijken naar.

Krieltjes met broccoli en kip uit de oven

Woensdag: gestoofde rode kool

De gestoofde rode kool smaken goed bij een balletje gehakt of stoofvlees. Handig dus al je een aardappel groente vlees maaltijd op de planning hebt staan.

Gestoofde rode kool met appel

Donderdag: snelle en gezonde recepten voor het avondeten

Deze snelle en gezonde recepten voor het avondeten, kun je maken na een drukke werkdag of als je niet zoveel tijd hebt. De meeste maaltijden zijn binnen 20 minuten klaar. Kijk welk gerecht bij jullie past.

10 snelle en gezonde recepten

Vrijdag: kip met citroenboter

Vrijdag frieten dag met een kippetje uit de oven. Smeer de buitenkant in met citroenboter zodat het vlees lekker mals blijft.

kip met citroen en rozemarijn boter

Zaterdag: sushi wraps met tonijn

Van de week poste ik sushi wraps met tonijn voor de lunch. Dit recept was ik een beetje vergeten en was verbaasd over de vele reacties die ik kreeg. Om die reden staan de wraps in het weekmenu, dan kunnen meer mensen dit lunch gerechtje proeven.

Sushi wraps met tonijn

Zondag: gerookte zalm mango dip

Voor als je nog een borrel op de planning hebt staan. Gerookte zalm gecombineerd met mango. Misschien niet het eerste waar je aan zult denken, maar deze smaken echt heel goed bij elkaar.

Gerookte zalm mango dip

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu 143 makkelijke recepten voor het avondeten. Gebruik het weekmenu als planner voor het avondeten. Pak pen en papier voor de boodschappenlijst en schrijf mee. In het schema voor deze week zit een recept voor vegetarische noedels, kip uit de oven, ovenschotel met kip en broccoli, gestoofde rode kool en een overzicht met snelle en makkelijke maaltijden. Klik op de foto voor de recepten. #weekmenu #planner

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.