Weekmenu makkelijke recepten 282

Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor je eigen weekmenu? Kijk dan mee naar de nieuwe eetplanning. Deze editie zit vol winterse recepten zoals een stamppot, ovenschotel en een recept met boerenkool.

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaag?

Je kunt deze week weer genieten van makkelijke recepten. Maandag is comfort food met een ovenschotel met brie en spek. Echt, dit gerecht lust ik elke week wel. Het stamppot voor de dag erna is met spitskool. Deze groente is goed betaalbaar en je kunt er zoveel mee. Koop dus eens een krop en experimenteer ermee. Woensdag staat een kip pilav met perziken (uit blik) op het programma. Een pasta recept ontbreekt nooit in het weekmenu. Alle ingrediënten voor de bolognese inclusief de pasta, mogen in 1 pan. Vrijdag is het genieten geblazen met een poké bowl met tonijn.

Voor het weekend heb ik een topper van een zalmsalade klaarstaan voor de lunch of borrel. Daarbij schuif je zondag voor 2 dagen een salade in de koelkast.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 282

Maandag: Witlofschotel met brie

Witlofliefhebbers opgezet! Dit is absoluut één van de lekkerste witlof recepten ooit. De witlof wordt omwikkeld met brie en witlof met een topping van honing op een laag aardappelpuree. Dit is een maaltijd om je vingers bij op te eten.

Witlofschotel met brie

Dinsdag: Spitskool stamppot met cashewnoten

Bij een stamppot denk je vast aan zuurkool, boerenkool of hutspot. Deze stamppot met spitskool is net even anders. In plaats van vlees, staan er geroosterde cashewnoten op het menu. Zalig!

Spitskool stamppot met cashewnoten

Woensdag: Kip pilav met perzik en rijst

Dit is een gerecht uit mijn jeugd. Mijn moeder maakte dit altijd met een pak wereldgerecht. In dit recept laat ik zien, hoe makkelijk je de saus zelf maakt.

Kip pilav met perzik en rijst

Donderdag: Eenpansgerecht pasta bolognese

Een week zonder pasta komt bij ons thuis nooit voor. Heb je wel eens een pasta bolognese uit 1 pan gemaakt? Probeer dit gerecht dan eens uit.

Eenpansgerecht pasta bolognese

Vrijdag: Poké bowl met tonijn

Vorige week stond er een sushi taart op het menu. Vandaag is het een poké bowl met tonijn. Dit vind ik ook echt een feestmaaltijd. De marinade voor de tonijn is te gek.

Poké bowl met tonijn

Zaterdag: Zalmsalade

Voor bij de lunch of borrel kun je een zalmsalade maken. Dit recept staat binnen 5 minuten op tafel en je wilt nooit meer anders.

Zalmsalade

Zondag: Boerenkoolsalade met zoete aardappel

Op zondag bereid ik vaak de week voor. Dan maak ik ook een soep of salade. Dit keer een boerenkoolsalade. De smaak is echt lekker en met mijn tips is de boerenkool zacht van smaak en structuur.

Boerenkoolsalade met zoete aardappel

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.