Weekmenu makkelijke recepten 204

Hetweekmenu vol makkelijke recepten voor het avondeten staat weer klaar. Het hele gezin zal smullen van de recepten. Ik weet nu al dat de snelle pasta recepten, de taco’s en de kipsaté wrap met luid gejuich ontvangen zullen worden.

Het seizoen van de asperges is gestart. Persoonlijk heb ik ze nog niet gegeten, daar ga ik snel eens verandering in aanbrengen. In het weekmenu kies ik niet voor de klassieke bereiding. Kijk maar snel wat ik bedacht heb.

Zou jij de blender vaker willen gebruiken? Dat komt goed uit, want ik heb een aantal ontbijtrecepten met de blender voor je klaargezet voor het weekend. De zondag staat in het teken van een lekker bakrecept.

Deze zondag ga ik iets bijzonders doen. Op verzoek van mijn zoon gaan we samen een dag vasten voor de Ramadan. Hij is er erg in geïnteresseerd, aangezien de helft van zijn klas moslim is en ook een groot aantal jongens in zijn voetbalteam. Hij wil dit graag met mij samen doen: “mam, we gaan samen op avontuur”. In mijn stories op Instagram zal ik er vast aandacht aan besteden. Het lijkt mij heel pittig en ik hoop dat het lukt om niet te drinken.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 204

Maandag: gevulde courgette met couscous

De courgette wordt naast de couscous gevuld met ui, knoflook, paprika, pijnboompitten feta en kruiden. Dit vegetarische recept kan je naar wens aanvullen met allerlei restjes uit de koelkast. Ideaal!

Gevulde courgette

Dinsdag: 10 x snelle pasta recepten

Dat klinkt toch als muziek in de oren: snelle pasta recepten? Hier thuis zet ik gemiddeld 2x per week een makkelijke pasta op tafel. De kids zijn er dol op.

10 x snelle pasta recepten

Woensdag: asperges met zalm

De klassieke asperge bereiding met ham, een eitje en botersausje is altijd goed. In dit blog ga ik aan de slag met zalm, ook heel lekker.

asperges met zalm

Donderdag: kipsate met wraps en pindasaus

Deze soort van pulled chicken saté is echt een top recept. Eigenlijk vind ik het heel raar om dit over mezelf te roepen, maar ik het meen het echt. Bij mij waren ze thuis laaiend enthousiast.

Kipsate wraps met pindasaus

Vrijdag: taco’s met gehakt

Ik heb weer een lekker Mexicaans gerecht voor jullie klaarstaan: taco’s met gehakt en een tomatensalsa. Dit is een “old school” gerecht zonder dat er een pakje of zakje bij komt kijken.

taco's met gehakt en tomatensalsa

Zaterdag: ontbijtrecepten met de blender

Op zaterdag stop ik graag een lekker ontbijtrecept in het weekmenu. Hebben jullie een blender in huis? Met dit apparaat kun je onwijs lekkere ontbijtjes maken, kijk maar mee.

makkelijke ontbijtrecepten met de blender

Zondag: snelle appelkruimeltaart

Zondag is bakdag! Deze snelle appelkruimeltaart zet je binnen no-time op tafel met een rol kant en klaar deegrol.

snelle appelkruimeltaart

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren deze makkelijke recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu met recepten ter inspiratie voor het avondeten

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.