Weekmenu 120 makkelijke recepten

Hopelijk zijn jullie de week goed doorgekomen met de hitte. Om eerlijk te zijn, doe ik het erg slecht op extreme warmte. Ik word er zo lamlendig van. Om die reden heb ik mijn eigen tropenrooster bedacht van de week. Zo startte ik dinsdag om 5:00 uur met werken, zodat ik ‘s middags niks meer hoefde te doen. Dit is toch echt een voordeel van voor jezelf werken, dat je je eigen tijd kunt indelen.

Het komende weekmenu zit vol makkelijke recepten om buiten in de tuin op te eten. Je kunt twee salades verwachten, waarvan de aardappelsalade favoriet is bij mijn kids. Natuurlijk komt er ook een pastamaaltijd op tafel en heb ik een ideetje voor kip voor bij een aardappel groente vlees maaltijd. Vrijdag is het feest met taart, een sushi taart wel te verstaan.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 120 makkelijke recepten

Maandag: pittige broccoli salade

De salade van broccoli, paprika, mango en ongezouten cashewnoten is lekker voedzaam. De dressing is kers op de taart. Deze is zoet, zuur en pittig tegelijk.

pittige broccoli salade

Dinsdag: pasta met kabeljauw

Eet je weleens vis in een pasta? Het is eigenlijk een hele simpele manier om vis te eten. Terwijl de penne kookt, maak je de pastasaus klaar.

Pasta met kabeljauw en olijven

Woensdag: aardappelsalade met avocado dressing

Een aardappelsalade met avocadodressing, mango en gerookte kip is altijd een goed idee. Gekoeld smaakt deze salade nog het lekkerst en het is ook nog eens een ideaal maaltje om mee te nemen.

Aardappelsalade met avocadodressing

Donderdag: kip drumsticks in een zak

Het stomen van vlees of groente is niet alleen gezond, maar ook heel smakelijk. In de supermarkt vindt je hiervoor kant en klare zakjes met een kruidenmix. Deze mix maak je heel eenvoudig zelf met je favoriete kruiden. Kijk maar even mee.

Kip in een braadzak

Vrijdag: sushi taart

Sushi vind ik nu echt een maaltijd voor het weekend. Nu ben ik zelf niet zo handig in het rollen en daarbij kost het ook nog eens veel tijd. Een sushi taartje maken daarentegen is echt een piece of cake. En oh wat lekker.

Sushi taart. Het ziet er spectaculair uit en is makkelijk om te maken.

Zaterdag: kwark met kokos granola en kersen

Voor mij geen warm ontbijt meer, maar yoghurt of kwark in de ochtend. Al heb ik moeite om afscheid te nemen van mijn geliefde havermout. Ik gebruik dit graantje gewoon om er een snelle kokos granola mee te maken.

kwark met kokos granola

Zondag: zoete havermoutbroodjes

Zondag is bakdag met deze zoete havermoutbroodjes. Lekker voor bij het ontbijt.

Zoete havermoutbroodjes met abrikozen crème

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu 120 makkelijke recepten 2

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.