Linda viert feest – alle cadeaus op 1 rijtje

Aan alle leuke dingen komt een einde en zo ook aan mijn twee jarige blogverjaardag. Ik heb in een openhartig blog verteld hoe ik de afgelopen tijd heb ervaren. Het is lang niet altijd even makkelijk geweest en van frustratie heb ik best wel eens de handdoek in de ring willen gooien. Ik vond het best spannend om mij zo op te stellen. En wat blijkt? Jullie hebben hier fantastisch op gereageerd. Ik was echt ontdaan van alle lieve reacties die ik via de site of social media kreeg. Dat doet een mens goed.

Voordat ik de feestperiode afsluit en dinsdag na 9:00 uur alle 16 winnaars bekend maak, nog even een overzicht van alle cadeaus. Vergeet ook niet om even goed te kijken naar de hoofdprijs (Italiaans kookpakket) Succes met keuzes maken.

Klik op de titel om bij de juiste blog terecht te komen en een reactie achter te laten.

Cadeau 1 – 2 x La Vialla pakket

La Vialla is een biologisch familiebedrijf in Toscane dat alles zelf verbouwt en produceert. De producten zijn in geen enkele winkel te verkrijgen. Bestellen kan via het internet, post of fax. Wij bestellen al jaren bij ze en zijn er vorig jaar ook geweest voor een rondleiding en lunch. Nu mogen jullie 3 nieuwe producten uitproberen: Balsamico Bianco, Spaghetti alla Chitarra en Sugo all’Aglione.

linda vier feest la vialla

Cadeau 2 – handmixer

Om gezonder en vooral lekker te eten kan ik niet zonder een aantal handige keukenapparaten. Daar is de mixer een goed voorbeeld van. Deze gebruik ik om de lekkerste gezonde tussendoortjes te maken bijvoorbeeld. Dus kan jouw keuken nog een goede mixer gebruiken?

Etna handmixer

Cadeau 3 – 1 van de 9 kookboeken

Kookboeken, je kunt er nooit genoeg van in huis hebben. De kookboeken zullen nieuwe inzichten geven en hopelijk nieuwe gerechten toevoegen aan je repertoire. Ik heb 3 boeken uit de top 10 geselecteerd. Ga je voor Power food van Friesland naar New York van Rens Kroes? Meer dan 250 van Super salades van David Bez of My new roots van Sarah Britton?

kookboeken

Cadeau 4 – Super Spirali

Wat een handig keukenapparaat is deze super spirali. Hiermee maak je in een handomdraai spaghetti van courgette, curly friet en groente tornado’s. Zo kun je meedoen met de trend van courgette slierten. Kun je niet wachten, bestel dan zo’n apparaat bij Puur Mieke.

super spirali

Cadeau 5 – 2 x bento box

Gezond lunchen onderweg is lastig als je met allerlei bakjes en zakjes loopt de sleuren. Met de bentobox kun je voor de dag komen. De MB Original bestaat uit 2 boxen met 2 deksels die luchtdicht afgesloten kunnen worden. Deze deksels zijn lek bestendig. Je kunt kiezen om 1 of 2 compartimenten te vullen, inclusief een inleg bakje en 2 banden. De grand set bevat ook een grijs bestek setje een saus cupje en een drinkfles. Je hebt de keuze uit een grijze of paarse variant.

Setje_SQUARE_grijs_gobento

Cadeau 6 – Italiaans kookpakket

De hoofdprijs is niet zomaar een pakket. Maar echt een groot cadeau ter waarde van € 120,-. Je kunt met deze prijs vanaf nu zelf pasta maken, zelf pizza op nieuwe pizzaborden. Daarnaast inspiratie opdoen met een pasta salade kookboek en ook nog een te gekke olijfhouten serveerplank. Maar volgens mij hebben jullie deze prijs nog niet echt opgemerkt, want er zijn nog maar weinig deelnemers. Houden jullie niet van Italiaans eten?

pasta machine

Je kunt nog tot en met dinsdag 29 september 9:00 uur meedoen.

Deze blogpost bevat affiliate-links naar Bol.com. Mocht jij één van de 3 boeken bestellen, dan ontvang ik daar een kleine commissie over.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.