Linda viert feest – de winnaars

Jullie konden vandaag tot en met 9:00 uur meedoen aan mijn blogverjaardag – Linda viert feest. Nou ik heb het geweten. In totaal hebben bijna 700 mensen meegedaan aan de 6 winacties. Jullie hebben mij dan ook flink aan het werk gezet, want ik heb elke reactie gelezen.

Een keuze maken was niet makkelijk. Het liefst had ik nog meer mensen blij gemaakt. En dan nu de namen van de 16 winnaars. Alle personen hebben per e-mail een bericht gekregen. Staat je naam ertussen en heb je geen mailtje van mij? Check met name bij een hotmail account even de spam folder.

Cadeau 1 – 2 x La Vialla pakket

  • Dorien van Nijhuis
  • Mieke Schepens

Cadeau 2 – handmixer

  • Esther de Groot

Cadeau 3 – 1 van de 9 kookboeken

  • Powerfood: Suzanne La Bots – Eveline – Anna van der Schaaf
  • Super salades: Chucky – Debora de Groot – Jolanda van den Berk
  • My new Roots: Judith Muntinga – Romina Roberti – Ansuya

Cadeau 4 – Super Spirali

  • Anja Laven

Cadeau 5 – 2 x bento box

  • Paars: Geertje Kronemeijer
  • Grijs: Anouk Goedegebuur

Cadeau 6 – Italiaans kookpakket

  • Loes

Allemaal onwijs bedankt voor het meedoen en tot een volgende winactie. Ik heb veel gehad aan al jullie opmerkingen en er weer nieuwe inspiratie uit gehaald.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.