Linda viert feest: 9 x kookboeken

Mijn blogverjaardag vier ik uitgebreid. Het is tijd voor het 3e cadeau: kookboeken. Niet 1, 2, 3 of 4, nee ik mag maar liefst 9 kookboeken weggeven.

Kookboeken, ik ben er dol op. Wat de één met laarzen heeft, heb ik met kookboeken. Je kunt er nooit genoeg van in huis hebben. Inmiddels heb ik een aardige collectie en ik lees ze als een normaal boek. De kookboeken geven mij nieuwe inzichten. Smaken die ik met elkaar kan combineren, bereidingswijze en door het lezen, krijg ik allerlei ideeën. Wat is niet leuker om jullie blij te maken met een mooi nieuw exemplaar in de kast?

Van elk boek mag ik maar liefst 3 exemplaren weggeven? Zullen wij beginnen?

3x My new roots – Sarah Britton
Misschien kennen jullie Sarah nog niet. Dan is het hoog tijd dat jullie met haar kennismaken. Ik heb bewust voor dit boek gekozen. Ze staat vanaf het begin vermeld op mijn site bij “over mij”. Ik ben gek op haar motto: “Een kleine verandering in je keuken, kan je hele veranderen” In het boek staan 100 vegetarische recepten, die vrij zijn van bewerkte ingrediënten. Ze zegt ook “het gaat erom dat je stap voor stap gezonde, natuurlijke, onbewerkte ingrediënten toevoegt aan alle gerechten die op je repertoire staan” En zo denk ik er precies over. Je hoeft niet compleet je hele eetpatroon van het ene naar het andere moment om te gooien. Maak elke keer kleine veranderingen en uiteindelijk zorgen die voor een groots effect. Sarah’s recepten laten je genieten van heerlijk eten dat ook nog goed voor je is. En haar foto’s zorgen ervoor dat je elk gerecht wilt proberen. Neem ook eens een kijkje op haar site. Mijn chocolade boekweit granola komt daar vandaan.

kookboeken my new roots
3x Power food van Friesland naar New York – Rens Kroes
Sinds de kennismaking met Powerfood van Rens Kroes heeft een hele schare mensen haar omarmd en niet meer losgelaten. Het tweede deel Power food van Friesland naar New York is wederom een hit en staat al maanden in de boeken top 10. Het boek is onderverdeeld in ontbijt, lunch, diner, snacks, sweets, toppings en drinks. Ze werkt veel met kruiden (I like) maar ook met ingrediënten uit de natuurvoedingswinkel. Gelukkig kun je in de supermarkt steeds meer soorten meel en bijvoorbeeld kokosolie vinden waardoor je een heel eind komt. Ik heb er zelf nog niks uit gekookt (foei) al zie ik genoeg lekkere dingen voorbij komen. De zoete aardappel brownies heb ik al wel geproefd. Afgelopen jaar kwam ik Rens tegen en daar had ze die brownies gemaakt ter promotie van haar boek. Zalig.

kookboeken power food

3 x Super salades van David Bez
Wat een fijn inspiratie boek is dit zeg. Ik heb hierdoor een andere kijk op salades gekregen. David heeft 4 jaar lang elke dag een foto gemaakt van zijn lunch salade op kantoor. De gerechten zijn ingedeeld per seizoen en nemen nooit meer dan 20 minuten in beslag. De formule voor de supersalade is zo eenvoudig: kies je slasoort, voeg groenten en fruit toe, vervolgens een eiwitrijke topping, een extra smaak topping met een goddelijke dressing erover met verse kruiden. Er staan maar liefst 250 (!) verschillende salades in. Gebruik de index om bijvoorbeeld alle recepten met spinazie op te zoeken. Ik weet zeker dat je tot nieuwe creaties komt. Voor mij een super boek om zo elke dag een gezonde lunchsalade te maken.

kookboeken super salades

Winactie: maak kans op 1 van de 9 kookboeken

  • Laat onder aan deze post weten welk boek en waarom je dit boek graag wilt winnen met een geldig e-mailadres.
  • Natuurlijk ben jeFacebook vriend van Lekker eten met Linda of volg jijTwitter,Instagram, Bloglovin’, ofPinterest Laat even weten op welk kanaal jij mij volgt
  • De actie loopt tot en met dinsdag 29 september 9:00 uur
  • Sharing is caring ♥

Laat een geldig e-mail adres achter, op die manier neem ik contact met je op. Houd de site in de gaten, want de periode van Linda viert feest is nog niet voorbij. Woensdag 23 september staat alweer het 5e cadeau voor jullie klaar.

Deze blogpost bevat affiliate-links naar Bol.com. Mocht jij één van de 3 boeken bestellen, dan ontvang ik daar een kleine commissie over.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.