Linda viert feest 1 x super spirali

Tegenwoordig kun je geen foodblog meer openen zonder een courgetti (pasta van courgette) recept te vinden. Zelf ik doe mee met de trend en ik heb een spaghetti van courgettte online staan. Verder gebruik ik courgette slierten in een salade in een pot recept. Om de slierten te maken gebruik ik een simpel mesje van de Action. De super spirali staat nog op mijn verlanglijst, want dat maakt het leven een stuk makkelijker.

En ja, je voelt het al aankomen. Voor mijn 2-jarige blogverjaardag mag ik niet de normale spirali maar de super spirali weggeven. Deze winactie doe ik samen met Puur Mieke. Wij kennen elkaar al tijden via een foodbloggers groep en komen elkaar met enige regelmaat op events tegen. Mieke heeft een website vol met pure natuurlijke producten. Naast verzorging, gebruiksartikelen, huis & interieur en boeken staat zij vooral bekend om haar voeding, superfoods en supplementen. Het bijzondere is dat alle producten vrij zijn van lactose, gluten, soja, suiker, gmo, gist en slechte E-nummers. Ideaal voor als je allerlei allergieën hebt en toch lekker wilt eten.

super spiraliEen topper op haar site is de super spirali. Deze nieuwe Super Spirali kan wat zijn kleine broertje de Spirali. Én heerlijke Curly Friet en Groente Tornado’s maken. Het apparaat heeft 3 verwisselbare bladen die in het apparaat zelf opgeborgen zijn. Hiermee kun je fijne en grove spaghetti maken met alle soorten groenten en ook die frietjes en tornado’s. De groenten worden bij het snijden meteen om de RVS spies gekruld en je kunt de spies daarna klaarmaken in de oven, frituur of onder een grill. Het apparaat schoonmaken schijnt een makkelijke klus te zijn.

Wie wil nu niet zo’n handig apparaat? Kun je niet wachten tot het einde van de winactie? Het apparaat is nu in de aanbieding van € 49,95 naar € 44,95.super spiraliWinactie: maak kans op 1 x Super Spirali

  • Laat onder aan deze post weten welk recept je graag wilt maken met de super spirali, met een geldig e-mailadres.
  • Natuurlijk ben jeFacebook vriend van Lekker eten met Linda of volg jijTwitter,Instagram, Bloglovin’, ofPinterest Laat even weten op welk kanaal jij mij volgt. Enne het liken van de Facebookpagina vanPuur Mieke wordt gewaardeerd.
  • De actie loopt tot en met dinsdag 29 september 9:00 uur
  • Sharing is caring ♥

Laat een geldig e-mail adres achter, op die manier neem ik contact met je op. Houd de site in de gaten, want de periode van Linda viert feest is nog niet voorbij. Zaterdag 19 september staat alweer het 4e cadeau voor jullie klaar.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.