Linda viert feest: 1 x Etna handmixer

Vele handen maken licht werk. Ik ben gek op allerlei keukenhulpjes en kan echt niet zonder. Voor vandaag heb ik de Etna handmixer voor jullie klaarstaan.

Etna ken je waarschijnlijk van de keukenapparatuur. Tegenwoordig is er ook een fijn assortiment met huishoudelijke apparaten. Deze mixer is krachtig met 350 watt, 5 verschillende standen en een turbo knop. En het handvat is anti-slip. Hartstikke handig toch?

Kan jij een extra keukenhulpje gebruiken? Heb je al een idee wat je ermee wilt maken? Mag ik je een suggestie geven voor een aantal gezonde tussendoortjes?

Appelkoeken van havermout

Mijn vertrouwde havermout met appel en noten in een zalig tussendoortje. Ook handig om in te vriezen trouwens.

Appelkoeken met havermout

Hartige wafels

Een fijne hartige snack die wij pizzawafels noemen. Ongemerkt krijg je ook nog groente binnen.

hartige wafels

Gezonde eierkoeken

Wat een topper is dit recept voor eierkoeken en simpel. Binnen 15 minuten is dit gerecht klaar inclusief oventijd! Ik ben benieuwd of jij je in kunt houden om het bij 1 eierkoek te laten.

gezonde eierkoeken

Winactie: maak kans op 1 handmixer van Etna

  • Laat onder aan deze post weten welk recept je graag wilt maken, met een geldig e-mailadres.
  • Natuurlijk ben jeFacebook vriend van Lekker eten met Linda of volg jijTwitter,Instagram, Bloglovin’, ofPinterest Laat even weten op welk kanaal jij mij volgt
  • De actie loopt tot en met dinsdag 29 september 9:00 uur
  • Sharing is caring ♥

Laat een geldig e-mail adres achter, op die manier neem ik contact met je op. Houd de site in de gaten, want de periode van Linda viert feest is nog niet voorbij. Donderdag 17 september staat het 3e cadeau voor jullie klaar.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.