Linda Viert Feest: 2x bento box

Mijn twee jarige blogverjaardag is nog niet voorbij hoor. Ik voel mij net Sinterklaas. Ik vind het heerlijk om cadeaus weg te geven. Na het geweldige La Vialla pakket, de handmixer, de super Spirali en 1 van de 9 top kookboeken staat nu cadeau 5 voor jullie klaar: 2 x een Bento box. Eigenlijk wil ik ze zelf hebben, maar ze zijn voor jullie!

De Bento box is niet zomaar een lunchtrommel. Het is een prachtige box om gezonder en lekker te lunchen onderweg, op het werk of school. Dit waanzinnige cadeau wordt ter beschikking gesteld door Gobento. Eet jij weleens een salade bij de lunch op kantoor? Vind je dit teveel gedoe met allerlei bakjes in je tas? Of lekt er nog wel eens iets? Of durf je het eigenlijk niet aan? Wat maakt het uit wat een ander ervan denkt. Met de bento box kun je voor de dag komen. Er is niks mis met een boterham, alleen is meer variëren goed voor je lijf om verschillende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Lekkere salades met groente helpt je hierbij.

Setje_SQUARE_grijs_gobento

De keuze is uit twee verschillende versies van bento. De grand set MB Square grijs, ter waarde van € 59,95. Dit is een extra grote bentobox. BPA-vrij, geschikt voor in de magnetron, vaatwasser en vriezer. De MB Original bestaat uit 2 boxen met 2 deksels die luchtdicht afgesloten kunnen worden. Deze deksels zijn lek bestendig en hebben een silicone afsluitdopje dat open kan als je de maaltijd op wilt warmen in de magnetron (sorry niet doen, ik ben anti-magnetron). Je kunt kiezen om 1 of 2 compartimenten te vullen, inclusief een inleg bakje en 2 banden. De brede elastische band en divider zorgen ervoor dat etenswaren netjes blijven zitten en aankomen. De grand set bevat ook een grijs bestek setje van roestvrij staal dat in een handig houdertje makkelijk te plaatsen is onder de deksel van de box en een handig dressing en saus cupje waarmee je de dressing los mee kunt nemen. En om het drinken niet te vergeten ook een drinkfles van 33cl.

linda viert feest go bento inhoud

Of kies je liever voor de de hippe paarse MB square van € 47,50. Deze variant is een grote hit op de site. Eigenlijk precies hetzelfde als de grijze variant, zonder de extra’s van het bestekje, sauscupje en een drinkfles. Op de site van Gobento vind je trouwens allerlei recepten om de boxen mee te vullen.

Gobnto_paars_inhoud_square

Winactie: maak kans op 1 van de 2 geweldige bento boxen

  • Geef onder aan deze post jouw persoonlijke favoriete recept voor in de bento box, met een geldig e-mailadres. Enne wil je de grijze of de paarse variant?
  • Natuurlijk ben jeFacebook vriend van Lekker eten met Linda of volg jijTwitter,Instagram, Bloglovin’, ofPinterest Laat even weten op welk kanaal jij mij volgt
  • De actie loopt tot en met dinsdag 29 september 9:00 uur
  • Sharing is caring ♥

Laat een geldig e-mail adres achter, op die manier neem ik contact met je op. Houd de site in de gaten, want de periode van Linda viert feest is nog niet voorbij. Vrijdag 25 september staat alweer het 6e en tevens laatste cadeau voor jullie klaar. Wil je nog even weten wat de andere cadeaus waren? Kijk dan even terug naar het geweldige La Vialla pakket, de handmixer, de super Spirali of 1 van de 9 top kookboeken.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.