Linda viert feest: Italiaans kookpakket

Ik ben aangekomen bij het aller-aller-laatste cadeau van mijn 2 jarige blogverjaardag. Jeetje, wat gaaf om dit zo uitgebreid met jullie te vieren. En wat een hoop reacties al. Kunnen jullie een beetje kiezen tussen het geweldige La Vialla pakket, de handmixer, de super Spirali, 1 van de 9 top kookboeken en de bento lunchboxen? Lastig hè en nu staat een Italiaans kookpakket voor jullie klaar.

En niet zomaar een pakket, maar echt een groot cadeau voor in de keuken. Bij Italiaans eten denk ik direct aan pasta en pizza en die kun je vanaf nu beide helemaal zelf maken met een eigen pastamachine en pizzasteen. En dat is nog niet alles. Waar serveer je de pizza’s op? Yes, op van die mooie grote pizzaborden en een kookboek voor heel veel pastasalade inspiratie. En als laatste ook nog een te gekke olijfhouten serveerplank. Nou heb ik een leuk pakket voor jullie bij elkaar geshopt bij fonQ het webwarenhuis?

pastamachine

Ik heb zelf ook een pastamachine én een pizzasteen. Nou ik kan je vertellen, hierna wil je niet anders meer. Van verse pasta wordt gedacht dat het veel werk is. Niks is minder waar. Na een paar keer deeg draaien, ben je de volgende keer binnen 15 minuten klaar. Gebruik wel tipo 00 bloem, dat werkt het prettigst. En ja een authentieke pizza met een knapperige bodem. Het lukte mij nooit tot dat ik een pizzasteen kreeg. Ideaal kan ik je vertellen. Pizza is zo’n heerlijk vrijdagavond maaltijd. Ik zet de tafel vol met ingrediënten en iedereen maakt zijn eigen pizza.

zelf pizza maken

Dit pakket win je niet zomaar. Hier moet je echt even iets voor doen. Ik wil graag weten waarom jullie fan zijn van Lekker eten met Linda én 1 verbeterpunt. En met name met dat laatste “opbouwende kritiek” helpen jullie mij het meest. Zo kom ik erachter wat jullie missen of niet leuk vinden en daarmee kan ik mijn site verbeteren. Dus brand los!

Winactie: maak kans op 1 een Italiaans kookpakket

  • Geef onder deze post aan waarom je fan bent van Lekker eten met Linda en 1 verbeterpunt.
  • Natuurlijk ben jeFacebook vriend van Lekker eten met Linda of volg jijTwitter,Instagram, Bloglovin’, ofPinterest Laat even weten op welk kanaal jij mij volgt
  • De actie loopt tot en met dinsdag 29 september 9:00 uur
  • Sharing is caring ♥

Laat een geldig e-mail adres achter, op die manier neem ik contact met je op. Wil je nog even weten wat de andere cadeaus waren? Kijk dan even terug naar het geweldige La Vialla pakket, de handmixer, de super Spirali, 1 van de 9 top kookboeken of de bentobox.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.