Linda Viert Feest: flop 10 recepten van het 1e jaar

Ja na de top 10 recepten is het nu tijd voor de flop 10 recepten van het eerste jaar. Ik houd wel van een beetje zelfspot. Deze 10 recepten hebben jullie nauwelijks bekeken. Ik heb druk achter mijn hoofd zitten krabben, hoe dit toch komt. Pas bij het maken van de fotocollage, viel het kwartje. De foto’s zijn soms euhh om te huilen en zien er niet lekker uit. Of jullie vinden de ingrediënten niet smakelijk of te “bijzonder”. Hebben jullie nog andere opmerkingen, kom maar op!

10 Boerenkool smoothie
Boerenkool in een smoothie is voor de meeste een stap te ver. Probeer het eens deze winter en bouw rustig op. Je zal het nauwelijks proeven en krijgt wel een enorme vitamineboost binnen.

Boerenkool smoothie

9 Yoghurt Mineola
Aan de foto ligt het volgens mij niet. Wist je dat de mineola kan vervangen door een sinaasappel?

Yoghurt met mineola

8 Andijviestamppot
Tja, geen spekjes in deze stamppot maar feta en dadels. Wij hebben er 2 weken geleden weer heerlijk van gesmuld.

Andijviestamppot

7 Garnalensalade met Aziatische twist
Ik ben gek op vis en schaal & schelpdieren. De combi met mango en avocado is echt te gek. Volgende keer zal ik er een nieuwe foto bij maken, zal dat helpen?

Garnalensalade met mango en avocado

6 Groene asperges met gepocheerd ei
De smaak van dit gerecht is heerlijk. En maak je niet druk om het gepocheerde ei. Ik heb er een duidelijke instructie met filmpje in gezet.

asperge met ei 2

5 Omelet met kastanje champignons
Ideale lunch voor als je thuis bent of koud mee naar kantoor.

Omelet kastanje champignon final

4 Sam Stern’s Groentekorma met kokosrijst
Mijn moeder zei het al “Lin, wat zitten hier toch veel ingrediënten in”. Tja, ik dol op de Aziatische keuken en heel veel groente. Voor mij een echte feestmaaltijd.

Groentekorma Sam Stern

3 Erwtensoep pakket
Nou deze lijkt mij duidelijk. een betere foto de volgende keer? Prik er even doorheen en maak dit recept van de winter eens. Echt na een kom van deze gezonde soep, kan je er weer even tegenaan.

Erwtensoep pakket

 

2 Raapstelenschotel uit de Streekbox
Hmm, tja de raapstelen zijn niet helemaal jullie ding. Probeer het toch een keer, als ze in het seizoen zijn.

Raapstelenschotel streekbox

1 Easy Gratin met tonijn
Ooh wat is dit gerecht lekker. Ik ben dol op tonijn en die furikake was echt de ontdekking van de middag

Aviko-gratin met tonijn

 

Ik hoop dat jullie door de slechte foto’s heen kunnen kijken. De andijviestamppot, erwtensoep, boerenkoolsmoothie en omelet met kastanje champignons zijn toch echte Linda recepten. Probeer ze eens stuk voor stuk lekkere, makkelijke en gezonde recepten.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.