Weekmenu makkelijke recepten 311

Elke week staat het weekmenu met makkelijke recepten voor je klaar. Een eetplanning zorgt ervoor dat je gevarieerder en dus ook nog lekkerder eet. Klinkt goed toch?

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaag?

De temperaturen zijn gedeeld en ook in huis is het weer aangenaam. Het buiteneten seizoen lijkt voorbij. Langzaam gaan we richting de herfst en daardoor veranderen de recepten ook. Maandag staat in het teken van een Turkse plaattaart. Dinsdag staat het eerste stoofpotje op het menu. Woensdag schuif je een gnocchi schotel de oven in, echt zalig. Het pastarecept van de week is met tortellini. Je maakt hier een echt makkelijke salade mee. Vrijdag is het genieten van sushi. Nee, niet zelfgemaakt zoals het hoort. Het is een sushi voor luie mensen. Je mag alle ingrediënten – hup – de kom ingooien. Ideaal en zo lekker.

Het weekend kun je zelf pesto maken en heb ik een hele fijne lunchsalade voor je.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 311

Maandag: Turkse plaattaart met pulled oats

Heb je ooit van pulled oats gehoord? Dat is een vleesvervanger en qua structuur is het net zacht gegaard rundvlees. Het heeft nauwelijks smaak en je kunt er makkelijk veel smaak aan toevoegen zoals kruiden of knoflooksaus in dit geval.

Turkse plaattaart met pulled oats

Dinsdag: Stoofpotje met gehakt

De herfst is in aantocht dus het eerste stoofpotje komt op tafel. Dit is een heerlijk eenpansgerecht boordevol groenten, krieltjes en gehakt. Binnen 30 minuten kun je aan tafel.

Stoofpotje met gehakt

Woensdag: Gnocchi ovenschotel

Gnocchi hoe vaak eet jij dit? Wij hebben dit thuis recentelijk ontdekt en smaakt geweldig in deze ovenschotel.

Gnocchi ovenschotel

Donderdag: Tortellini salade

Net als vorige week staat er tortellini op de planning. De deegkussentjes met vulling valt bij iedereen in de smaak. Koken kun je dit recept nauwelijks noemen en toch eet je lekker voedzaam.

Tortellini salade

Vrijdag: Sushi in a bowl

Sushi lovers opgelet! Persoonlijk vind ik zelf sushi maken lastig. Ik ben gewoon niet zo goed in het rollen. Toch eet ik het graag en dan is het ideaal om alle ingrediënten in een kom te stoppen.

Sushi in a bowl

Zaterdag: Salie pesto

De groei van mijn salieplant in de tuin begint uit de klauwen te groeien. Het is dus hoog tijd dat ik vaker recepten met salie maak. Deze salie maak je met walnoten en Grana Padano en is budgetvriendelijk.

Salie pesto

Zondag: Salade met tonijn en avocado

Zondag is het ideale moment om de lunch voor 2 dagen voor te bereiden. Of maak de salade juist om in het weekend extra van te genieten.

Salade met tonijn en avocado

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.