Weekmenu makkelijke recepten 310

Zaterdag, dus tijd voor een nieuw vers weekmenu. Met zoals elke week makkelijke recepten voor het avondeten. In het weekend komen afwisselend recepten voor het ontbijt, lunch, borrel of snack moment voorbij. 

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaag?

De spaghetti van maandag maak ik graag. Door de toevoeging van zongedroogde tomaatjes, krijgt de saus een lekkere vleesachtige smaak. Dinsdag maak je Thaise kip met cashewnoten, rijst en broccoli. In mijn koelkast staat altijd oestersaus en sojasaus. Echt twee heerlijke smaakmakers voor een Aziatische maaltijd. Woensdag zet je een eenpansgerecht op tafel. Donderdag is één van de favoriete recepten van mijn dochter: tortellini uit de oven. Vrijdag is het feest met hartige taart.

Het weekend start je de zaterdag met een lekkere crumble als ontbijt en zondag is het bakdag met zelfgemaakte koeken.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 310

Maandag: Spaghetti met champignonsaus

Een van mijn favoriete ingrediënten om vegetarisch te eten zijn champignons en zongedroogde tomaatjes. Zo mis je de smaak van vlees niet.

Spaghetti met champignonsaus

Dinsdag: Kip cashew met broccoli (kip siam)

Kip met cashew noten, wie lust dit niet? De broccoli hebben ze bij mij thuis liever niet, maar maak ik er altijd graag bij.

Kip cashew met broccoli (kip siam)

Woensdag: Eenpans taco pasta

Voor na een drukke dag is het fijn om je op 1 pan te focussen. Dat kun je doen met deze taco pasta. Een mx van Italiaans met Mexicaans.

Eenpans taco pasta

Donderdag: Tortellini uit de oven

Mijn dochter is gek op tortellini. Dit gerecht heb ik vlak voor haar vertrek naar Amerika nog gemaakt. Lekker met tomaten, spinazie en balletjes van braadworst.

Tortellini uit de oven

Vrijdag: Hartige taart met kip en Boursin

Bij het woord “Boursin” ben ik persoonlijk al om. Dit is een waanzinnige lekkere hartige taart. Binnenkort maak ik er een video-tje van.

Hartige taart met kip en Boursin

Zaterdag: Blauwe bessen crumble met havermout

Een crumble is een lekker knapperig zoet laagje. Met dit recept ontbijt je geweldig lekker en ook nog eens met voedzame ingrediënten.

Blauwe bessen crumble met havermout

Zondag: Pindakoeken

Ken jij ze nog van vroeger, pindakoeken? Of verraad ik hiermee nu mijn leeftijd? Als kind aten wij deze regelmatig en met dit recept maak je het zelf.

Pindakoeken

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.