Weekmenu makkelijke recepten 329

Yes, nieuwe week dus een nieuw weekmenu. Ook deze week maak ik jullie weer blij met makkelijke recepten die snel op tafel zijn. Pak de agenda, pen en papier erbij en bepaal wat je eet deze week.

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaagweekmenu

Het vegetarisch gerecht van de week? Dat is een snelle bami. Ideaal als je weinig tijd hebt en voedzaam wilt eten. Op dinsdag wacht een Chinese tomatensoep op je. Woensdag gaan we rode kool stoven. En donderdag? Dan is het tijd voor een ovenschotel op bloemkool. Op vrijdag luiden we het weekend in met patatas bravas.

Het weekend is het feest met zoete havermoutbroodjes en pindakaas rijstrepen.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 329

Maandag: Snelle boodschappen, snelle bami

Bami, dit gaat er bij ons thuis altijd goed in. Dit is een lekkere snelle maaltijd met groente en bami. Heerlijk!

Snelle boodschappen, snelle bami

Dinsdag: Chinese tomatensoep met kip

De winter is de tijd van maaltijdsoepen. Deze Chinese tomatensoep met kip is heerlijk gevuld met rijst. Echt zo’n aanrader.

Chinese tomatensoep met kip

Woensdag: Gestoofde rode kool met appel

Rode kool is zo’n typische wintergroente. Dit recept van gestoofde rode kool is van mijn vader.

Gestoofde rode kool met appel

Donderdag: Ovenschotel met bloemkool

Bloemkool is één van de meest gegeten groente. Ik eet deze groente graag maar wel op mijn manier. Zoals in dit recept uit de oven.

Ovenschotel met bloemkool

Vrijdag: Patatas bravas met knoflooksaus

Het weekend starten we met een Spaans tapashapje: patatas bravas. Lekker als onderdeel van de borrel of maak er een salade bij.

Patatas bravas met knoflooksaus

Zaterdag: Zoete havermoutbroodjes met abrikozen crème

Met een paar ingrediënten maak je eenvoudig havermoutbroodjes. Dit is een zoete variant met abrikozen crème.

Zoete havermoutbroodjes met abrikozen crème

Zondag: Pindakaas rijstrepen uit het boek Pindakaas

Natuurlijk maken we weer een tussendoortje dit weekend. Dit keer rijstrepen met pindakaas.

Pindakaas rijstrepen uit het boek Pindakaas

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.